הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   [דרוש] מאבטח אתרים ... ! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=61137)

Rom 21-03-08 15:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elad-P (פרסם 617666)
זה לא בדיוק כזה קשה להבנה זה שרת משחק - MU

עם מסד MSSQL וחיבורים מיוחדים הכוונה בין השרת משחק לאתר אני לא זוכר כרגע מה השם אבל יש
חיבור מיוחד למשל הרשמה ומשתמשים מחוברים ככה שיעלה הרבה כסף לבנות אתר אז יש איזה
חברה שבנתה אתר ואז יש הרבה מתכנתים שבפשוט הכינו עוד גרסאות שלה ולרוב הם מופצות בחינם

זה לא כזה מסובך לבנות את החיבור.
תחשוב, זה רק חיבור למסד, ואז כאילו זה אתר רגיל.

Elad-P 21-03-08 16:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rom (פרסם 617686)
זה לא כזה מסובך לבנות את החיבור.
תחשוב, זה רק חיבור למסד, ואז כאילו זה אתר רגיל.

זה לא כזה בעיה עם יש לך תקציב מכובד אבל תחשוב מהצד שלו,
הוא צריך לקנות גם דומיין גם מתכנתים לשרת גם מערכת הפעלה לשרת גם אחסון לאתר גם אבטחה לאתר
גם גרסא לפעמים (של המשחק) ולא תמיד נשאר גם לתכנות עיצוב וקידוד /:

Daniel 21-03-08 16:03

אז אם הוא ילך לחברה ויוריד את הגירסא העדכנית, הסיכוי שיהיו חורי אבטחה הוא מועט. חוץ מזה אצטט ואסכים עם מה ש-Rom אמר. נתתי דבר קטן, רוצה לבדוק אם זה יספיק לו? שיבדוק. לא רוצה? שלא יבדוק.

בואו לא נסטה עוד מהנושא, אם אתה תרצה להתדיין עוד, תוכל לשלוח לי/למישהו אחר ה"פ

Rom 21-03-08 16:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elad-P (פרסם 617689)
זה לא כזה בעיה עם יש לך תקציב מכובד אבל תחשוב מהצד שלו,
הוא צריך לקנות גם דומיין גם מתכנתים לשרת גם מערכת הפעלה לשרת גם אחסון לאתר גם אבטחה לאתר
גם גרסא לפעמים (של המשחק) ולא תמיד נשאר גם לתכנות עיצוב וקידוד /:

במה שאמרתי לא דיברתי על כסף.
דיברתי בתור מתכנת, שלבנות אתר כזה, זה לא משהו מאוד מסובך, עם יותר מדי השקעת מחשבה.

ובאמת MaserT נתן לו משהו לעזור, אולי לא יגן על כל הדברים, אבל זה בחינם, ויכול לעזור בחלקם.

חוץ מזה, גם אין לי בעיה לבנות לו רק הרשמה לאתר לבנתיים עד שיצליח לתקן את כל הבאגים, כי שרת משחק כמו MU לא צריך יותר מזה (יש שרתים שבשביל להרשם צריך לדבר עם המנהל במסנגר).

Elad-P 21-03-08 16:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rom (פרסם 617694)
במה שאמרתי לא דיברתי על כסף.
דיברתי בתור מתכנת, שלבנות אתר כזה, זה לא משהו מאוד מסובך, עם יותר מדי השקעת מחשבה.

ובאמת MaserT נתן לו משהו לעזור, אולי לא יגן על כל הדברים, אבל זה בחינם, ויכול לעזור בחלקם.

חוץ מזה, גם אין לי בעיה לבנות לו רק הרשמה לאתר לבנתיים עד שיצליח לתקן את כל הבאגים, כי שרת משחק כמו MU לא צריך יותר מזה (יש שרתים שבשביל להרשם צריך לדבר עם המנהל במסנגר).

כמו שהוא אמר, הבעיה שפורצים לו לאדמין פאנל ודרך זה לשרת צריך את האדמין פאנל לעריכה משתמשים וכל זה

Rom 21-03-08 16:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elad-P (פרסם 617697)
כמו שהוא אמר, הבעיה שפורצים לו לאדמין פאנל ודרך זה לשרת צריך את האדמין פאנל לעריכה משתמשים וכל זה

את זה הוא יכול לעשות דרך השרת עצמו, הוא לא צריך אתר בשביל זה.
יש לו גישה ישירה לDB שנמצא על השרת.

וגם יש הרבה תוכנות שעושות את זה, לא חייבים אתר בשביל זה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:04.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ