![]() |
PHP קוד:
השאלה היא מה אתה צריך לעשות, אולי יש דרך יותר טובה. Kfir.G, תתחכם, זה בטח יעזור לך בחיים. |
אני עושה סקר.
אני רוצה שהתשובות האפשריות יהיו ללא הגבלה. לכן אני מציג את השאלות ע"פ לולאה, אחכ בעזרת קישור(או כל דבר אחר..לא משנה) מכניס לתא votes את מס' המבציעים באותה תבנית ואז אני אציג לתשובה 1 - ככה מצביעים וכד'(עם אחוזים כמובן) וזה עבד מה שעשית.. אני אנסה להתשמש בזה.. השאלה היא, במצב של מס' נתונים לא מוגבל, כיצד אני הופך את התשובה להצבעה - כמו שאמרתי - $answer = "a;b;c;d"; // אני רוצה שיהיה כך - $vote = "0;0;0;0"; |
תקרא על str_repeat, זה יוכל לעזור במקרה שלך (לפרק את answer, לעשות לו count, ועפ"י ה repeat ליצור את vote).
|
ציטוט:
PHP קוד:
שים לב לשמור את הגודל של המערך במשתנה מחוץ ללואה! אחרת כל פעם שהלולאה תרוץ הפונקציה count תופעל ואין שום סיבה לכך... ציטוט:
עכשיו נכניס את זה למשתנה answer שרצית (תלוי בשליפה שלך לכן אני לא אפרט את זה בקוד). עכשיו יש לנו את answer עם התשובות האפשריות במבנה שרצית PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
זהו ההסבר הזה אמור להספיק לדעתי :) ציטוט:
|
תודה קפיר
עשיתי כמו שתומר אמר הקוד - PHP קוד:
|
ציטוט:
הסברתי לו שהמערך מתחיל מ 0 - ובמקום לשנות את ה for (במידה והוא משתמש בזה בכלל) שיתחיל מ- 1 (כאשר אני יודע שהרוב מתחילים מ- 0) פשוט להחסיר 1 מהתוצאה של count. אתם באמת אוהבים להתווכח, או שלפעמים אנשים כאן אשכרה קוראים את התגובות? |
במקרה הזה(ורק במקרה הזה =) ), Tomer צודק. ב-PHP, לרוב הספירה מתחיל ב-0, וזה כולל מערכים.
במידה ותעשה print_r(explode(X, Y)); זה יתחיל את הספירה מ-0 |
ציטוט:
PHP קוד:
עריכה: הכוונה שלי היא, שהוא לא אמר שהוא רוצה לקרוא את האיבר האחרון במערך. הוא בסה"כ רצה לדעת מה הכמות של האיברים. במקרה שהוא רצה את האיבר האחרון, אפשר גם להשתמש ב-end. |
ציטוט:
זה לא נכון. כשאתה מכניס את count($x) לתוך לולאת for שרצה כ- PHP קוד:
0 1 2 3 לעומת 0 1 2 3 4 לבדוק את עצמך פעם הבאה. |
ציטוט:
PHP קוד:
ובכלל בדוגמה הזו עדיף להשתמש ב-foreach: PHP קוד:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ