![]() |
ציטוט:
והאיפוד זהה לחלוטין לiphone רק שאין לו את היכולות הסלולאריות שלו. |
אתה יכול להזמין ב ebay כמו שאני עשיתי
והבחור שמציע 8 גיגה ב- 2000 זה נחשב לזול, כי בארץ מוכרים אותם הכי זול ב 2200 (קנייה בחו"ל+משלוח עולה כבר 1700 ש"ח וזה עוד בלי המכס שתצטרך לשלם אם ישלחו לך את זה לארץ). ואייפון הוא בכלל לא כמו האייפוד, יש שם מצלמה, רמקול חיצוני, אינטרנט כמו במחשבים רגילים ועוד. |
ציטוט:
רמקול חיצוני גרוע ברמות. ואינטרנט כמו במחשבים - שלא םועל בכל המקומות, ורק במקומות שיש WIFI. בכל אופן, לא ממליץ על אייפון. |
ציטוט:
ומן הסתם שאם אתה לא קונה חבילת אינטרנט אצל חברות הסלולר שלך אז יהיה לך אינטרנט רק איפה שיש wifi |
ציטוט:
iPod זה iPod, כלומר אין פה הפסד רציני כשמדובר בנגן. הוא עדיין מוביל למדי מבחינה פונקציונלית מול נגנים אחרים. ה-iPhone כמו שמו, הוא סלולרי. סלולרי מעפן. |
:\
יצא לי לגעת בוא 100 פעם כי לחבר שלי בבסיס יש ... הוא פצצה אינטרנט פצצה הוא באורנג' אז לא יודע מה אתם מזיינים בשכל ! ד"T עומרי שוסטר יש לך אח בתותחנים ? במקרה ? |
אם אתה רוצה לייבא אותו אישית לארץ אתה יכול דרך UShops , המחיר הסופי כולל שילוח וכל המיסים וכו' זה 500$.. אם אתה עושה חישובים זה קצת פחות ממה שעולה בארץ (8 גיגה)
|
ציטוט:
|
רק שתדע בצבא אין אינטרנט אלחוטי כי זה צבא (סודי כן ?)
ויש לו אינטרנט חבילה זאת אומרת למשל 100 מגה ... ותשלום חודשי של 20 דקל יקר ? לא ! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ