![]() |
למה למכור יש לנו כרגע 5 מכוניות ו7 נהגים ויש עוד טוסטס של 125 סמק אני קוה תרכב הז כדי שיחזיק לפחות 5 שנים של נסיעת שטח
|
שטח? ריינג'ר. (חדש יקר, יד שניה תוכל למצוא בתקציב שלך אבל שנת 2006 ומטה).
כביש? תומקר (חדש יקר, יד שניה תוכל למצוא בתקציב שלך אבל שנת 2005 ומטה). שתיהם? מיול (חדש יקר אבל זול יחסית לשתיים האחרים, יד שניה תוכל למצוא בזול גם שנת 2007 בתקציב שלך). עוד משהו? :) |
אתה בטוח תמיד אמרו לי שמיול זה קקי שלא זז בשטח נהת על כל הכלים?סעמק אני כבר לא יודע מה לקנות אוף.. יש מכוניים-מוסכים שבודקים כאלה כלים כדי שיאשרו שהכלי בסדר?
|
ציטוט:
היחיד מהם שבאמת לכביש זה המיול שזה אוטו עירייה מעפן .. ממש לא לשטח.. ואין לי מושג מה הקטע של אנשים שקונים אותו.. האמת שאין לי מושג לכמה קונים אף אחד מהם , כי זה מיותר.. אבל למי שאין לו בעיה של כסף נגדיר את זה ככה.. אז שיהיה.. בקיצור אתה מחפש נהיגת שטח ספורטיבית זה טומקאר.. אבל הוא ממש לא יחזיק לך 5 שנים.. בטח אם אתה קונה יד שנייה.. |
5 מכוניות 7 נהגים
10 מנקים 4 בריכות 80 אמבטיות אחי יש מצב אתה קונה לי אוטו ? אני בקרבי ואין לי גרוש בה' אני אתן לך הכל הכללללל נשבע אני מוכן למכור את גופי יש מצב ככה לאוטו משהו קטן ? פג'ו 307 ? משהו ? אונדה קטנה ? משהו בחיייייייית ! אני רציני אבל כדי שזה לא יהיה ספאם אמממ ביזבוז אחי סתם תקנה חרא של כלי ונחזור לנושא בחיית אחי דבר עם אמא אבא לארגן לי ככה משהו תרומה יש לי יום הולדת ב 30 ל 6 תפתיע אותי :) מיצידי יד 10 :\ דלק עלי וביטוח עלי רק הרכב ... תודה יום טוב (ולא צחקתי) |
הלוואי והיתהלח ברכה המכוניות שיש לנו לא כאלה מכוניות יקרה
גסטין שנת 90 בערך C3 שנת 2005 לאנד קרוזר V8 חדש מלפני חודשיים פאגו 307 אולי וואלה לא מענין אותי מכוניות יותר מידי ארוכה כזאת.. גולף שנת 2002 זה הכל..בו נגיד ככה עני אני לא |
לא בשבילך בישבילי !!!!!11
|
קיצר לחזור לנושא בבקשה יש מוסכים לבדיקה של הכלים האלה?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ