![]() |
ציטוט:
|
נקסון חסמו את הישראלים, כמו כן גם אם תצליח לעקוף את החסימה בעזרת תוכנות לשינוי אייפי ממקומות אחרים בעולם שהם לא חסומים, המשתמש שלך יקבל באן והם יוכלו להתלונן לחברת PayPal על שימוש לא חוקי באשראי.
תיכנס לפורום של מייפל סטורי ישראל, בקרוב אני מייבא לארץ כרטיסי NX. |
ציטוט:
אבל מה שאני יודע שnexon חסמו את רוב חברות ההאינטרנט ולא את כולם האם זה נכון או שאת כולם |
ציטוט:
זו דעתי בסוף תשלם תצליח להסיג ותקבל באן .. :/ |
אשמח לבצע עבורך את הרכישה הזאת בתנאים שנתת בתחילת האשכול
שלחתי לך הודעה לאיסיקוי תתחבר בבקשה.. icq 406631343 המשך יום נהדר |
אני לא גנב.. הכסף הזה עלה גם לי ככה.. זה מה שאנשים לוקחים.. אתה לא מעוניין אף אחד לא מכריח אותך
בהצלחה |
ציטוט:
אתה יודע שהוא משתנה כל יום גם אם קנית ב 6 זה לא אומר שאני יקנה שהדולר היום עומד על כימעת 3 |
אבל אני שילמתי עמלות כדי שהכסף יגיע אליי, PAYPAL לא עובדים לפי 3 שקל לדולר אלא לפי שער קבוע שלהם שזה בערך 4.12 או משהו.. אתה חושב שהשקל מזיז להם משהו? הם מתעסקים בדולרים ודולרים בלבד.. ויש להם שער קבוע.
|
אם תרצה לשלם עמלה של 50 ש"ח אתה מוזמן לפנות אליי.
תן ה.פ. או כנס למסנג'ר. אתה יכול לשאול אנשים כאן בפורום או לבדוק ביקורות אם יש עדיין (לדעתי יש) עליי ולראות שאני בנאדם אמין. בברכה, מאור. |
ציטוט:
מה שאתה מדבר עכשיו זה שטויות , אני (עשיתי עשרות רכישות בPP) תמיד עבדתי מול השער היציג לטוב ולרע. בכל מקרה , תמורת עמלה של 10$ (לפי השער היציג ביום העסקה) אני מוכן לבצע עבורך כל הפקדה של עד 100$ , אם תהיה מעוניין בסכום גבוה יותר אפשר לארגן משהו. רק שתדע , אני מפקיד את המזומן באתר שלהם וקונה בדיוק את מה שתרצה , בהמשך עניין של חסימות יהיה מולך ומול החברה. את הרכישה אני מבצע דרך פרוקסי. במידה והתהיה מעוניין צור קשר איתי בפלאפון שתקבל בפרטי (אם תבקש) או במייל Jonimontana@gmail.com |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ