הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   שאלה - בנק לאומי (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=63739)

ozsason 04-06-08 14:18

אני בבנק הפועלים,אף פעם לא היה לי בעיה עם הכרטיס,ואני משתמש בו הרבה...
תראה אם הבעיה בכרטיס זה שהכרטיס לפעמים עובר ולפעמים לא אז יכול להיות בעיה בכרטיס עצמו.
אם הבעיה שהכרטיס עובר על החיוב לא מתבצע אז זה בעיה בבנק צריך לפנות אליהם.
מה שיכול להרוס כרטיס שכזה הוא פאלפון,אם פאלפון נמצא הרבה בקירבת הכרטיס\במגע בזמן ממושך אז הפאלפון הורס את הכרטיס,מה שאתה יכול לעשות זה פשוט לבקש הנפקת כרטיס חדש.

ובגדול כמעט כל הבנקים יציאו לך אותו מסלול,אני ממליץ אם לא פועלים אז לאומי,היחס שם מעולה וגם הטורים לא ארוכים כמו בבנק הפועלים.
בהצלחה.

DavidBD 04-06-08 14:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 638944)
אני בבנק הפועלים,אף פעם לא היה לי בעיה עם הכרטיס,ואני משתמש בו הרבה...
תראה אם הבעיה בכרטיס זה שהכרטיס לפעמים עובר ולפעמים לא אז יכול להיות בעיה בכרטיס עצמו.
אם הבעיה שהכרטיס עובר על החיוב לא מתבצע אז זה בעיה בבנק צריך לפנות אליהם.
מה שיכול להרוס כרטיס שכזה הוא פאלפון,אם פאלפון נמצא הרבה בקירבת הכרטיס\במגע בזמן ממושך אז הפאלפון הורס את הכרטיס,מה שאתה יכול לעשות זה פשוט לבקש הנפקת כרטיס חדש.

ובגדול כמעט כל הבנקים יציאו לך אותו מסלול,אני ממליץ אם לא פועלים אז לאומי,היחס שם מעולה וגם הטורים לא ארוכים כמו בבנק הפועלים.
בהצלחה.

התקשרתי ללאומי, היא אמרה לי שכעיקרון אין לי אפשרות לקבל כרטיס ויזה צעיר, אלא כרטיס כספומט, אבל יחזרו אלי כדיי לתת לי תשובה סופית מהסניף שלי, אני עדיין מחכה, מאוד מקווה לעבור לויזה, ככה אפשר לקנות דברים מכל העולם גם :).

Deagly 04-06-08 15:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DavidBD (פרסם 638954)
התקשרתי ללאומי, היא אמרה לי שכעיקרון אין לי אפשרות לקבל כרטיס ויזה צעיר, אלא כרטיס כספומט, אבל יחזרו אלי כדיי לתת לי תשובה סופית מהסניף שלי, אני עדיין מחכה, מאוד מקווה לעבור לויזה, ככה אפשר לקנות דברים מכל העולם גם :).

פה אתה טועה, אם יתנו לך אשראי זה יהיה תקף רק לארץ לא לחו"ל..

DavidBD 04-06-08 16:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Deagly (פרסם 638988)
פה אתה טועה, אם יתנו לך אשראי זה יהיה תקף רק לארץ לא לחו"ל..

לאמא שלי יש ויזה, שכביכול תקפה רק לארץ, ואני משתמש איתה בחו"ל, כנ"ל לחבר שלי (בן 16), שקיבל ויזה מדיסקונט, והשתמש בה לקניית דומיין מגודדי לדוגמא.

izik 04-06-08 18:15

נכון מאוד אפשר להישתמש בשימוש בחו"ל אבל לא לעבוד איתו בחו"ל
הכוונה עיסקות טלפוניות או אנטרנטיות בחו"ל תוכל לעשות אך לעביר פיזית לא יעבור לך!
בנוגע לכרטיסים אמרת שלאמא שלך יש חשבון במידה והיא תפתח איתך את החשבון ותחתום על מה שצריך לחתום ותתחיב שהיא לוקחת על עצמה את כל האחריות על הכרטיס ינפיקו לך לבנק לא משנה מי ישתמש בכרטיס אלא מי ישלם או יותר נכון מי יקח אחריות על התשלום!
נ.ב
במידה ולא יאשרו לך עדיין תוכל להישתמש בכרטיס Y CARD זה כרטיס שמנפקים במידה ולהורים יש חשבון בבנק ואם מעבירים לך מהכרטיס שלהם לכרטיס שלך ואתה יכול לנצל את מה שאם העבירו לך לכרטיס ומקבלים חשבוניות הביתה והכל כרגיל בחסות לאומי קארד
לאומי קארד = לאומי

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:25.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ