הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   צריך ביקורת על expert-serv...! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=6396)

בן.נ. 20-11-05 18:59

לדעתי אחלה חברה אנשים מקצועיים

Nimrod Levy 20-11-05 19:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עדי
אני מדבר באיסקיו הרבה עם מושיק נשמע אחלה בחור :)

לך על זה

מושיק באמת אחלה שותף

Supreme 21-11-05 20:08

נמאס לי מכל מנהלי החברות הצבועים שמפרגנים אחד לשני.. זה ברור שאתם אומרים "מצויין" על כל חברה שלא היה לכם שום נסיון עסקי איתה והכל בשביל האינטרס הפשוט שפעם הבאה שיפתחו עליכם טרד "בקורת" בפורום הזה.. המנהל של אותה חברה יפרגן לכם, עצוב בהחלט!

ודרך אגב לא הייתי קונה כלום מחברה בשם Expert-Serv שיש לה מנהל ישראלי, סורי פשוט לא נשמע לי רציני.

*** החברה הזאת כוסחה!

Lom.co.il 21-11-05 20:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Supreme
נמאס לי מכל מנהלי החברות הצבועים שמפרגנים אחד לשני.. זה ברור שאתם אומרים "מצויין" על כל חברה שלא היה לכם שום נסיון עסקי איתה והכל בשביל האינטרס הפשוט שפעם הבאה שיפתחו עליכם טרד "בקורת" בפורום הזה.. המנהל של אותה חברה יפרגן לכם, עצוב בהחלט!

ודרך אגב לא הייתי קונה כלום מחברה בשם Expert-Serv שיש לה מנהל ישראלי, סורי פשוט לא נשמע לי רציני.

*** החברה הזאת כוסחה!

פייי שוב אתה?!!? תגיד לא נמאס לך להרוס הצלחות של חברות\אנשים אחרים?תגיד מה הבעיה שלך אני לא מבין די להרוס כבר!!
ואני ממליץ על Expert-Serv חברת טובה עם מנהלים טובים מאוד..!

Dvirs.Net 22-11-05 14:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Supreme

*** החברה הזאת כוסחה!

תרגיע, קיבלת אזהרה!!

נ.ב
הוא מושעה זמנית בשל מספר האזהרות שהוא קיבל :rolleyes:

Lom.co.il 22-11-05 14:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dvirs.Net
תרגיע, קיבלת אזהרה!!

נ.ב
הוא מושעה זמנית בשל מספר האזהרות שהוא קיבל :rolleyes:

סוף סוף חח, בקשר לאשכול חברה אמינה וטובה כדי לך!

MoshikB 22-11-05 18:12

שוב, תודה רבה לכם.
ואני מצטער מאוד שיש אנשים כמו Supreme שאוהבים להרוס ולהשפיל.
חבל מאוד, אני אף פעם לא עשיתי דבר כזה לשום חברה, וההפך.
אנשים פשוט אוהבים להרוס.

Dodem 22-11-05 18:18

נכון מושיק,
באמת חבל שיש אנשים שאוהבים להרוס.
בכל מקרה, תודה רבה לכולם.

Xr0x 22-11-05 18:23

הנה ביקורת אמיתית אם אתה צריך, אני לא מכיר שום מנהל מהחברה,
אני יכול להגיד לך לפי מה שאני רואה ומרגיש, כמובן המנהלים בעלי ידע זה ללא ספק, מחירים סבירים ומעולים אני חושב, בנוגע לתמיכה לפי הצוות אני בטוח שהיא טובה אף על פי שלא ניסיתי.

אם הייתי צריך לתת ציון הם היו מקבלים 8 מתוך 10 וזה בגלל שאני לא מכיר את התמיכה שלהם, אולי יצא לי להכיר בעתיד, בכל מקרה אני בטוח שהחברה הזאת זה מה שאתה מחפש, בההצלחה

ofirdesign 22-11-05 18:25

החשבון שלהם מושעה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:51.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ