הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עסקים מורשים - הודעות ושירות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=19)
-   -   DNSMORE חברה חדשה לקניית דומיינים בזול ! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=6553)

אברי 21-11-05 12:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SITEAM
כמעט באותה מידה אתה יכול לטעון - למה לי לאחסן את האתר/קבצים שלי על שרת של מישהו שאני לא מכיר? למה זה בסדר ודומיינים לא?

לדעתי, זה בסדר באיחסון וזה בסדר בדומיינים - כל עוד אין גורם יחיד שמחזיק לאותו לקוח את שניהם. אחד יחזיק רק את הדומיין, והשני - רק את האיחסון.

אברי

sUP 21-11-05 13:20

גם לאחסן את האתר שלך לא בטוח.
בוא נגיד שאתה מפתח מערכת כלשהי ואתה רוצה להציגה בעל חברת האחסון יכול "לגנוב" לך את המערכת ופשוט להשתמש בה \ להפיץ אותה.

ואם כבר מאחסנים איפשהו אז לאכסן אצל חברות רשומות, וותיקות ולא אצל ילדים שקיבלו כסף מאבא ופתחו חברת אחסון.

SITEAM 21-11-05 13:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי אברי
לדעתי, זה בסדר באיחסון וזה בסדר בדומיינים - כל עוד אין גורם יחיד שמחזיק לאותו לקוח את שניהם. אחד יחזיק רק את הדומיין, והשני - רק את האיחסון.

אברי

עכשיו הבנתי את ההגיון שלך: עדיף לרוץ אחרי שני אנשים מאשר אחרי רק אחד ;)

אברי 21-11-05 13:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SITEAM
עכשיו הבנתי את ההגיון שלך: עדיף לרוץ אחרי שני אנשים מאשר אחרי רק אחד ;)

להיפך. כשכל אחד מוחזק בנפרד, הלקוח לא צריך לרוץ אחרי אף אחד מהם. הוא כבר לא בן ערובה. הם עובדים אצלו, ולא הוא אצלהם. אבל, מאחר ואתה מנסה למכור את שניהם ביחד, ברור לי מהיכן הקושי המופלג שלך להבין את עמדתי ;)

אברי

SITEAM 21-11-05 13:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי אברי
להיפך. כשכל אחד מוחזק בנפרד, הלקוח לא צריך לרוץ אחרי אף אחד מהם. הוא כבר לא בן ערובה. הם עובדים אצלו, ולא הוא אצלהם. אבל, מאחר ואתה מנסה למכור את שניהם ביחד, ברור לי מהיכן הקושי המופלג שלך להבין את עמדתי ;)

אברי

אני ממש לא מנסה למכור את שניהם יחד, להיפך. אני מעדיף שלקוחות ירכשו את הדומיינים עבור עצמם (זה שאני מציע מבצע על דומיינים מתנה, זה כדי למשוך לאיחסון ולא לשום דבר אחר).
תעשה חשבון של מע"מ ומס הכנסה על המחירים שאני מפרסם באתר ותראה שאנחנו אפילו לא מרוויחים (בעצם די מפסידים, למען האמת) על הרכישות האלה.

ואני עדיין לא רואה איך קניה אצל שני גורמים שונים הופכת אותך לבעל הכוח. רכשת דומיין אצל מישהו? הוא יכול בקלות לגרום לכך שתרוץ אחריו (וכך גם לגבי ספק האיחסון...:D )

אברי 21-11-05 13:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SITEAM
ואני עדיין לא רואה איך קניה אצל שני גורמים שונים הופכת אותך לבעל הכוח. רכשת דומיין אצל מישהו? הוא יכול בקלות לגרום לכך שתרוץ אחריו (וכך גם לגבי ספק האיחסון...:D )

לא יודע אם זאת היתממות, אבל בכל זאת אשיב :D אם רכשת דומיין אצל מישהו שאתה לא מאוחסן אצלו, אז לא תהיה לו מוטיבציה להפריע להעברת האיחסון, כשתידרש. ולהיפך - למאחסן לא תהיה יכולת להפריע להעברת הדומיין לרשם אחר.

בכל אופן, אסף, למה לי לריב איתך - הרי בדיוק בשביל זה אני משלם לאלעד ;)

אברי

SITEAM 21-11-05 14:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי אברי
לא יודע אם זאת היתממות, אבל בכל זאת אשיב :D אם רכשת דומיין אצל מישהו שאתה לא מאוחסן אצלו, אז לא תהיה לו מוטיבציה להפריע להעברת האיחסון, כשתידרש. ולהיפך - למאחסן לא תהיה יכולת להפריע להעברת הדומיין לרשם אחר.

בכל אופן, אסף, למה לי לריב איתך - הרי בדיוק בשביל זה אני משלם לאלעד ;)

אברי

עכשיו אני מבין למה ההתעללות... :qqb001:

ואנחנו לא רבים, אני רק מנסה להראות לך שלא כולם הם כמו שתיארת... :qqb010:

חבר 18 21-11-05 15:57

תודה על התגובות =[ חחח
תנו תגובות על האתר :\ אולי?

SITEAM 21-11-05 16:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי www.Tm-Hosting.Org
תודה על התגובות =[ חחח
תנו תגובות על האתר :\ אולי?

אז למה לא ביקשת?

למה את משתמש ב-IFRAME? ואם כבר IFRAME למה בחלק הכי נמוך בחלק הגלוי של העמוד?

וגם הבאנר מצד שמאל די הורס את העיצוב (מזיז הכל ימינה...)

העיגולים של התפריט - אישית מעדיף קוביות/מלבנים

לגבי הצבעים דווקא אהבתי...

Enterclick 21-11-05 16:52

קודם זה היה פורומים.
אחר כך רדיו.
אחר כך תחרות אתרים.
אחר כך חברות איכסון.
אחר כך רשתות אתרים.
ועכשיו חברות למכירת דומיינים.

חחח שיהיה לכם בהצלחה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:09.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ