![]() |
ציטוט:
תשתמש בעדשות... הפתרון היחיד להורדת המשקפיים ללא ניתוח. |
עדשות למי שיש צילנדר ומספר גבוה זה שחיטת כסף
סתם ככה עדשות חודשיות למי אין צילנדר זה כלום יש לי 7 בכל עין +צילינדר עדשות כאלה זה גנבה ממש |
ציטוט:
בכל מקרה טווח מחירים לדעתי זה סביבות 5K צריך שהמספר יהיה יציב חצי שנה או משהו כזה |
שמע , אני לא יכול להסביר לך על הניתוח אני רק יכול להגיד לך ששמעתי על מקרים רעים ואם אתה מחליט לעשות תעשה רק במקום מוסמך ורציני (משהו באחד מבתי החולים אם יתאפשר לך)
|
יש כזה דבר, עדשות ששמים בלילה וביום אתה רואה בלי בעיות - 6-6.
אחי השתמש בזה והיה מרוצה. בכל אופן, אני ברגע שאוכל לעשות - אני אעשה ניתוח לייזר. |
סלח לי שאני אומר את זה .. אתה פשוט לא מסתכל על זה מנקודת המבט הזו.
אבל טווח המחירים לא צריך לעניין אותך כ"כ, אתה מעדיף להתפשר על 3-5 אלף שקלים פחות ולעשות ניתוח זול ? זה העיניים שלך! אם יקרה משהו ה-5 אלף שקל פחות לא יעזרו לך... אני אומר אל תתפשר לך למקומות טובים ותשלם בהתאם. |
אבא שלי עשה לפני 3 שנים בערך,עין אחת,אחרי כמה זמן אהב את זה ועשה את השניה. הוא עשה באמריקן לייזר והוא מאוד מרוצה.
|
ציטוט:
|
אחי הגדול עשה לפני כשנה.
וולא היה לו מספר גדול הוא היה צריך משקפיים לטלוויזיה וכאלה לא ליום יום... הניתוח עצמו הוא אמר לי כמה דקות טיפה לא נעים אבל זה נסבל... הניתוח עצמו עלה לו דיי יקר עשר אלף ומשהו.... כי הוא הלך על ההכי טוב,היו לו הצעות יותר זולות אבל עיניים זה דבר רגיש אסור לקחת סיכון וצריך ללכת על הטופ שבטופ... ואחרי הניתוח הוא היה צריך לקנות שני סוגים של טיפות לעיניים שעולות דיי יקר. אחרי הניתוח הוא היה צריך להיות עם עיניים עצומות 24 שעות,ואז שבוע שלם לא לצאת למקור שמש,ז"א שהעיניים לא הסתנוורו שזה דיי מבאס אבל בקטנה. אההה.. וכן אחרי הניתוח שבועיים שלוש בערך אסור לגעת בעיניים אסור לגרד כלום ומסביב לאישון רואים ממש אדום מהניתוח אבל זה עובר... ואח שלי רואה ממש טוב בלי משקפיים ולא צריך משקפיים... בקיצור הוא מאוד ממליץ. |
במחירי העדשות צילינדר של היום - עדיף כבר לעשות לייזר .
לי עצמי יש עדשות עם צילינדר ואני מבזבז בכל חודש (לפעמים חודשיים , תלוי כמה פעמים שמתי) כ-180 ש"ח לפחות . לא מזמן היה מבצע באופטיקה הלפרין אז קניתי ל-3 חודשים ב 210 ש"ח , אבל עדיין - בלי המבצע זה ממש שחיטה . מבירור שלי ברשת CARE , שאחרי ששמעתי עליהם דברים לא טובים - הם לוקחים 7000 ש"ח . אני אישית מכיר את הספר שלי , שלו לקחו 8500 ל-2 העיניים בהדסה בירושלים והדסה האלה נחשבים ברמה מאוד מאוד גבוהה . לכן - עם עיניים אל תשחק , תלך ל TOP שבTOP , כדי שאחר כך לא תבכה על העשרות האלפי שקלים שהוצאת במידה והתוצאות לא יהיו לשביעות רצונך . מניסיון של אדם שאני מכיר - הדסה בירושלים - פנה אליהם וגש לבדיקה . עריכה : זה מגיל 18 ! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ