הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   כמה באמת מרוויחים מחברת אחסון? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66437)

עמרי שוסטר 17-08-08 11:20

בעסקי ה-Hosting כמו בכל עסק, צריך לעסוק בגדול ע"מ להרוויח סכומים משמעותיים. אפשרי ביותר, פשוט צריך סדר גודל שהרוב כאן לא מתקרבים אליו. אותו גודל גם מאפשר לך לספק את הסחורה בזול יותר.

FreshServ.Net 17-08-08 11:35

קח עצה: לפני שאתה חושב על "האם מדובר בכסף קל?", "כמה כסף אוכל להרוויח?" וכדומה, תחשוב האם תוכל לקבל על עצמך את האחריות העצומה הזאת.

המשך יום נעים.

Dima 17-08-08 11:56

יש חברות שאסור שיפורסמו כאן ולכן הודעות נמחקו.

רומן 17-08-08 12:02

הרבה ילדים פותחים חברות כי זה נשמע להם מגניב, זו התנסות נחמדה אבל לא למטרת רווחים,
אנשים יותר בוגרים שיודעים עסקים יודעים לתמחר הכל נכון שאין שום סיכוי שיצאו בהפסד מעסקה כלשהי,
בסך הכל של החברה ברור שהחברה מפסידה או מרוויחה, אבל לגבי עיסקאות עם הלקוחות שלה היא תמיד תרוויח,
הכל עניין של איכות.
אני מניסיון זה תחום שלא שווה להשקיע בו גם עבור 800 שח רווח בחודש כי זה גוזל לא מעט זמן תמיכה.
עזבו אתכם אינטרנט, בנדל"ן הכסף האמיתי :)

עמרי שוסטר 17-08-08 12:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי רומן (פרסם 660375)
הרבה ילדים פותחים חברות כי זה נשמע להם מגניב, זו התנסות נחמדה אבל לא למטרת רווחים,
אנשים יותר בוגרים שיודעים עסקים יודעים לתמחר הכל נכון שאין שום סיכוי שיצאו בהפסד מעסקה כלשהי,
בסך הכל של החברה ברור שהחברה מפסידה או מרוויחה, אבל לגבי עיסקאות עם הלקוחות שלה היא תמיד תרוויח,
הכל עניין של איכות.
אני מניסיון זה תחום שלא שווה להשקיע בו גם עבור 800 שח רווח בחודש כי זה גוזל לא מעט זמן תמיכה.
עזבו אתכם אינטרנט, בנדל"ן הכסף האמיתי :)

הכסף האמיתי במוצרי ושירותי בסיס - תשתיות, סילוק פסולת, בניה, חקלאות (ירק, מרעה ודגה), כריה (גז, נפט, מים, מתכות, מינרלים, בוטימן, יסודות אחרים ומאובנים), עיבוד מוצרי בסיס, בנקאות ואנרגיה.

dvirhazout 17-08-08 12:19

לא שווה לדעתי אלא אם מרוויחים ממש טוב.
זו השקעה מטורפת בתמיכה, ניהול וגם אחריות גדולה שאם לא תעמוד בה תוכל לעמוד מול תביעות לקוחות למיניהן. בקיצור- ממש לא כסף קל.
לך לקניון או למרכז חנויות ליד הבית שלך חפש עבודה פעמיים שלוש בשבוע בצהריים-ערב ותוכל להרוויח יותר מ400 לחודש וגם בלי אחריות גדולה. בקיצור- ראש קטן.

Dima 17-08-08 13:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 660378)
הכסף האמיתי במוצרי ושירותי בסיס - תשתיות, סילוק פסולת, בניה, חקלאות (ירק, מרעה ודגה), כריה (גז, נפט, מים, מתכות, מינרלים, בוטימן, יסודות אחרים ומאובנים), עיבוד מוצרי בסיס, בנקאות ואנרגיה.

שכחת עוד שוק שמגלגל כסף לא רע בכלל, שוק ההיטק.

עמרי שוסטר 17-08-08 13:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 660397)
שכחת עוד שוק שמגלגל כסף לא רע בכלל, שוק ההיטק.

טכנולוגיה נכון לעכשיו היא לא הכרח, משמע היא לא בסיסית. הרווחים הגדולים ביותר הם בשירותי ומוצרי בסיס.
אני בטוח שבעתיד הקרוב פיתוחים טכנולוגים יהיו לא פחות בסיסיים מסוכר וקפה, אבל עכשיו לא מדובר בכסף רציני. כשאני אומר כסף רציני, אני מדבר על תעשיה שיכולה לגלגל סכומי ענק. Microsoft לדוגמה היא חברה יחידה במינה. אין חברות נוספות בשוק הפרטי שמגלגלות סכומים שכאלו (Raytheon בעבר היתה מובילה במגזר הממשלתי).

zoharesh 17-08-08 13:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 660374)
יש חברות שאסור שיפורסמו כאן ולכן הודעות נמחקו.

אני לא מבין מה הבעיה עם החברה של רומן, אם אני לא טועה אתה בעבר היית גם חלק ממנה.

להוסטס נהיו יותר מידי אוייבים בזמן האחרון. |עצוב|

Inet 17-08-08 14:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 660398)
טכנולוגיה נכון לעכשיו היא לא הכרח, משמע היא לא בסיסית. הרווחים הגדולים ביותר הם בשירותי ומוצרי בסיס.
אני בטוח שבעתיד הקרוב פיתוחים טכנולוגים יהיו לא פחות בסיסיים מסוכר וקפה, אבל עכשיו לא מדובר בכסף רציני. כשאני אומר כסף רציני, אני מדבר על תעשיה שיכולה לגלגל סכומי ענק. Microsoft לדוגמה היא חברה יחידה במינה. אין חברות נוספות בשוק הפרטי שמגלגלות סכומים שכאלו (Raytheon בעבר היתה מובילה במגזר הממשלתי).

מסכים ולא מסכים, נכון מאוד שהכסף בתחום הייטק הוא בד"כ לא רציף, מביאים אקזיט ויוצאים לפנסיה מוקדמת, ככה זה עם הרבה חברות היום שפיתחו טכנולוגיה חדשה.

אבל יש עוד חברות שמרוויחות טוב |קורץ| ראה: גוגל שאני מאמין שבקרוב תרוויח יותר ממיקרוסופט...

אבל איי, מי פה היה מתנגד לאקזיט :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:12.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ