![]() |
רק כדי שכולנו נדע, מי בנה לך את המערכת? זה אדם פרטי או עסק שלם?
|
מי שבנה לי את המערכת הוא עובד בחברה.
ו-daMn, עשיתי את זה, אבל צריך לעלות את זה במקום הקובץ הרגיל ואז לראות אם יש שגיאה, נכון? כי כשאני רואה את זה סתם כדף HTML אצלי במחשב, לא מופיע כלום. |
תעלה את זה לשרת ותראה מה הוא רושם בפתיחה אחרי הכל זה תלוי בקונפיג האתר
|
אני פשוט לא מאמין- אתם עוזרים לו לפרוץ את המערכת!
זכותו של המתכנת להקצות "פינה חשוכה" ובה להצפין את הזכויות שלו. כל עוד לא צויין שזכויות היוצרים של המערכת שלך אין לך זכות לשנות את המערכת. |
ציטוט:
אני אומר לך, שהאתר שלי לא עובד, בגלל ההצפנה הזאת, ושצריך לשנות. "לשנות את המערכת", בוא נגזים. מה אתה רוצה שאני יעשה? האתר שלי לא עובד, בגלל ההצפנה הזאת, וזכותי "לפרוץ" למערכת הזאת, כי אני קניתי אותה. אז אל תדבר שטויות, אם אתה לא יודע פרטים. יש לי זכות על המערכת הזאת, שילמתי עליה! |
ציטוט:
אם בהסכם שלכם באותה תקופה נאמר שאתה לא מקבל זכויות על הקוד (אני מאמין שזאת לא מערכת יחידות אלה חלק ממערכת ניהול תוכן של החברה שהוא עובד בה) אין לך זכות. מה שכן! הוא אמור לבצע לך את השינוי לפרטים ללא תוספת תשלום או בתוספת תשלום סימלית. שכן אמורה להיות לו סוג של אחריות לגבי האתר בעיקר שהוא מבצע הצפנה לקוד. |
לא היה שום הסכם. לא דיברנו על זה בכלל. אבל, אם הוא מפר את ההסכם, אז למה שאני לא? למרות שאני יגיד שוב, שלא היה הסכם.
|
ציטוט:
ציטוט:
אז נכון אתם אומרים פה דברים מסויימים, "הסכם", "פריצה", "הפרת זכויות יוצרים". כשבעצם זאת לא באמת הבעייה שלכם. יותר ממנהל אחד כבר קרא את ההודעה הזאת, ולא הגבנו כי הוא פתח את האשכול מסיבה מוצדקת. לא נראה לכם שזה מתאים לפורום הזה מסיבה כלשהי? דווחו. אל תגיבו בתגובות שלא לעניין. מתפקידנו, המנהלים לאכוף את תקנות הקהילה. |
מה הקשר בכלל.
אני בתור מתכנת, לא הייתי רוצה שמישהו יפרוץ לי את ההצפנה. ואני ישבתי על הצפנה כזו שלוש שעות היום. בקשר למקרה הספציפי הזה- אני מסכים שהמתכנת צריך בהחלט לתקן מתוך מחויבות ללקוח. אבל לנו אין את הזכות לקחת את זה ליידים- שיפתרו את זה בינהם. |
אנלא מבין , הוא קנה ממך תמערכת והצפנת לו קובץ CONFIG? איזה מין דבר זה?
(אם זה לא נכון, אז תגיד ) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ