![]() |
אפשר להתקשר בשבת.
האם הוא ציין שהוא צריך איכות של 96 ? במקרה,והוא ירצה את כול ה-100 באיכות 96. נגדיל את רוחב הפס,את זה נבדוק איתו ביחד במקרה והוא ירצה. בינתיים אני מציע לפותח האשכול להתקשר ולברר עד הסוף את הנושא. יוני. |
ציטוט:
שאלתי כמה רוחב פס יש לך בשרת .. אתה ננת לו הצעה של 100 מאזינים .. אז אני שואל כמה רוחב פס יש לך בשרת זה הכל ... |
ציטוט:
|
שלום לידור ,
אשמח להפנותך למבצע חדש שבו פתחנו בסוף השבוע . להלן הקישור : http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66613 תוכל לבחור את אחת מהחבילות המופיעות בהודעה ולהנות משירות איכותי ומשרת יציב , בהתחייבות ! בנוסף , תוכל להנות מהיתרון שברכישה מחברה בעלת ותק של 4 שנים , שמודעת לצרכי הלקוחות בתחום אירוח האתרים ומסוגלת לספק את מה שהיא מבטיחה . לא מאמין לי ? שאל לקוחות שלי . נשמח אם תיצרו עימנו קשר : באמצעות הדואר האלקטרוני : הנהלה ותמיכה טכנית : admin@extreme-serv.co.il מחלקת מכירות : sales@extreme-serv.co.il באמצעות הטלפון : משרדי החברה : 03-9508772 שעות פעילות : ימים א'-ה' בין השעות : 09:00 בבוקר ועד 16:00 אחה"צ ימי ו' : הקו פנוי להשארת הודעות וקבלת הזמנות דחופות באמצעות הטלפונים הניידים של החברה . מספרי טלפון ניידים : הנהלה ומכירות : 052-6336532 מכירות : 0524736511 (אלמוג) תודה ושבת שלום ! |
שלום ליאור,
רק שאלה קטנה לפני שאני פונה אליך אישית. השרת רדיו כולל בוט? ויוני אני אתקשר מחר כי מאוחר עכשיו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ