![]() |
ציטוט:
כמה עידכונים בקשר למערכת, כל השגיאות, הכפתורים ופרסום הודעה הועברו למעלה כך שיהיה יותר נוח. שיפרתי את העמוד לאחר שההודעה מתקבלת.:-) אני כרגע עובד על כמות תגובות לכל עמוד אז אם יש שגיאות זה נוצר בעקבות זה. |
בתור מתכנת מתחיל אהבתי את הביצוע.
בהצלחה ... יש עתיד |
ננחמד מאוד למתחיל
אהבתי את הסגנון של העיצוב אבל כשאני מנסה להוסף תגובה הוא רושם לי שלא מלאתי את כל השדות |
ציטוט:
כתבתי from במקום form |
נחמד מאוד,ואני מבין שאתם ממליצים על הספר הזה אני יחפש ויקנה אותו אני חושב להתחיל גם ללמוד.
|
יש לך כמה באגים
אם שלחים מילה ארוכה בלי רווח זה הורס את הטבלה-תסדר(בעזרת wordwrap/word_wrap לא זוכר בדיוק) ותגביל תווים בטפסים-אפשר לרשום כמה שרוצים(בעזרת strlen) תסדר את מה שאמרתי ובהצלחה |
ציטוט:
בקשר למילה הארוכה בלי רווח לא ממש הבנתי, אפשר דוגמא או תמונה? עריכה: אוקי הגבלתי את התווים של ההודעה למינימיום 4 ומקסימום 100 בכותרת מינימום 6 ובשם מינימום 3. |
אם רושמים מילה בלי רווח זה הורס את כל הטבלה
|
אחלה מערכת תגובות =]
רק מומלץ להוסיף אישור חזותי ומנגנון נגד הצפה. אגב, אשמח אם תביא לי קישור לקניית הספר(חיפוש מהיר בגוגל לא עזר :S ) |
הזמנתי דרך הוצאות פוקוס,
www.focus.co.il אם אני לא טועה, במידה וזה לא האתר אתה מוזמן לגגל :) לאחר מכן צור קשר טלפוני (יותר מומלץ מאשר למלא פרטים דרך האתר, אבל זאת העדפה שלי) ותדבר עם נציגה שם ותזמין, בקשר למילה בלי רווח אני אנסה לתקן, תודה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ