![]() |
הם לא יכולים לעלות על זה באיסיקיו ובמסנג'ר.
מה שכן, זה לא כ"כ בעיה לזהות מישהו שמרמה. ואסור בהחלט לבקש מאנשים ללחוץ על המודעות !!! כתוב בפירוש בתקנון גוגל ! אבל אתה יודע מה? הם יראו את הפוסט שלך כאן כימעט בטוח ויחסמו אותך. אם הם כבר לא עלו עליך.. |
גוגל יודעים הכל , אתה יכול לעבוד עליהם פעם פעמיים ואחרי זה יתפסו אותך , הם יודעים כמה זמן אתה נמצא בעמוד לפני שאתה לוחץ איפה לחצת כמה זמן אתה בעמוד של הפרסומת עושים 1+1 ולא בעיה לגלות שהגולש היה באתר בדיוק 2 שניות לחץ על הפרסומת והיה באתר של הפרסומת בדיוק שניה אחת ויצא
גוגל זה גוגל. |
ציטוט:
הם עושים 1+1 ומבינים.. בגלל זה אמרתי לא בעיה לגלות מישהו שמרמה..! |
חברה תראו, גוגל לא מכונה אוקיי?
לפי דעתי גוגל רואים, כמה זמן הגולש ביקר באתר, לאחר כמה זמן לחץ על המודעה, כמה זמן נשאר באתר המודעה, כמה כניסות יש לאתר לעומת לחיצות ועוד. אם לאתר יש 10 כניסות יחודיות ביום, ו8 מהם היו לחיצות- בעל האתר מרמה ולא משנה מה! אם עושים את זה נכון, אפשר אולי אולי אולי לשרוד ככה כמה ימים אבל זה לא מומלץ בכלל כי גוגל בכל זאת יודעים הרבה. לא כדאי לאף אחד להתעסק איתם. |
לאן הגענו
אתה גונב ועוד מבקש שנעזור לך איך לגנוב יותר טוב אולי אתה לא מבין/יודע מאחורי הפרסומות האלה עומדים אנשים שמפיעילם קמפיין פרסום הם מעוניינים שמי שמי שמעונין בפרסומת ילחץ עליה ויכנס לדף שלהם-ובשביל זה הם משלמים כסף משמע-כאשר אתה מבקש ממישהו שלא מעוניין ולא היה לוחץ לבד על הפרסומת אתה פשוט גונב גוגל יתפסו אותך, ואני מאוד מקווה שהם יתפסו אותך ואת כל שאר הילדים שפותחים אתר בשביל לאמר לחברים שלהם ללחוץ להם על הפרסומות לדעתי אם אתה רוצה לגנוב אז למה לך לגנוב מגוגל? כמה כבר תרוויח כמה מאוד שקלים בודדים אם אתה גנב ואין לך בעיה מצפונית עם זה...(אתה יודע את ההמשך) ותחשבו גם מבחינת גוגל נראה לך שהם בתור חברה ענקית לא מפעילים "מנגנונים" בסיסים כדי למנוע את הגנבות האלה? הרי זה כל השם שלהם וכל הפרסום שלהם עומד מאחורי זה שזה יהיה ישר תחשוב על זה ותגדל קצת... |
לא יודע אולי זה קשור
ביום שהתקנתי מודעות באחד מהאתרים שלי לחצתי סתם כזה בטעות לראות שזה עובד חחח כתוב לי שקיבלתי קליק ולא קיבלתי עליו כלום יותר מיזה הם יודעים בדיוק הכל כמה זמן הבנאדם טייל באתר לפני הקליק מה התדירות שהוא נכנס לאתר ואם הם רואים מישהו שנכנס לשניה וחצי ישר נתן קליק וישר סגר את האתר המפרסם אצלהם אז הם יודעים שאתה רמאי והם יחסמו אותך :] חבל |
לא ניראה לי שהוא יקבל באן על זה שכמה חברים שלו עשו את זה.
אם זה היה ככה אז מזמן היו הרבה מישתמשים שקיבלו באן למה יש מלא חארות בעולם הזה. |
ציטוט:
גוגל עובדים עם הרבה שיטות אחת מהם (ואם לא החשובה מכל), יחס גולשים-קליקים: גוגל עשו אלפי בדיקות,לכמה כניסות יש לחיצה. לדוגמא: על כל מאה כניסות יש קליק אחד (היחס המקסימלי). ברגע שהם רואים שיש 100 כנייסות (או מספר כלשהו אחר כמובן) ו-19 לחיצות החשבון ייחסם. פשוט מאוד:). |
ציטוט:
אבל אם זה אתר שיש לו גולשים אמיתיים, והיחס יכול להיות הגיוני, אין סיבה להתפס. בקיצור, צריך פשוט לא להיות אידיוט ולחשוב על הדברים האלה בהיגיון, וזו לא בעיה. לא שאני עושה את זה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ