![]() |
ציטוט:
בנוגע לקונסולה, יש את הפליסטישן 3, ויש את ה wii ... תכנות מסרים, איסי, יש את של גוגל, יש את של יאהו, ואני שיש עוד הרבה.. אני גם חושב שמיקרוסופט עשתה טוב לשוק, אבל אני חושב שאם היא לא הייתה מתפתחת להיות מונופל ענק וששולט על כל המשק, היא הייתה עושה טוב, ולא מזיקה על הדרך.. |
מצחיקים אותי כל האנשים ש "שונאים את מיקרוסופט"..
חבורה של צבועים שחושבים שהם מבינים וזו סיבה לשנוא אותה. "היא גנבה לאפל!!!" עשו לי טובה, גם אם הם גנבו הם עשו את זה טוב, וזו עובדה. |
ציטוט:
אגב, זאת חברה שהיא לא מונפול - חברת חשמל בישראל היא חברת מונפול (חברת מונפול היא חברה יחידה מסוגה בארץ - אם אני לא טועה!). |
מונופול - ללא מתחרים.
לחברת חשמל יש מונופול - אין לה מתחרים. גם חברת מקורות. |
אני אל נגד מייקרוסופט אבל אם מדברים על גניבות אז לא רק מאפל היא גנבה, כל הלינוקס (ממשק גרפי כמו KDE), כל הקטע של ההרשאות לקבצים, יוזרים, ובכלל ניהול שרתים זה היא גנבה או לקחה את הרעיונות או איך שיקראו לזה.
ברור שמייקרוסופט עשתה לאנשים חיים ממש קלים עם שימוש במחשב אישי אבל איך אומרים ? הם כמו היפנים לוקחים מותג מסויים ומנסים לשפר אותו לא שתמיד המוצרים שלהם הכי טובים שיש |
שיהיה מזל טוב רק שיפסיקו לחדור לאנשים לפרטיות
|
ציטוט:
אבל אם חברה צריכה להיות חברה גדולה מאוד בשביל להתמודד מול מיקרוסופט בשביל שמיקרוסופט לא יקנו אותה- זה מנופול... |
ציטוט:
"מונופול (מיוונית: μόνος -"מוֹנוֹס", אחד ו-πωλεῖν - "פוֹלָיֶן", למכור) הוא מונח המגדיר בעלות או שליטה בלעדית של גורם מסוים בתחום חיים כלשהו." בבקשה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...A4%D7%95%D7%9C |
זרקתי כאן הערה ופתאום זה הפך לדיון מיקרוסופט? :-0
בואו נחזור לגוגל, בבקשה. מנוע החיפוש הגדול בעולם, מפתחים הרבה מוצרים כרגע, כולם חינמיים. קבלו ח"ח. |
ואווו רק 10 ?!
חשבתי יותר בהרבה חח !(: מזל טוב חחחח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ