![]() |
ציטוט:
ןלגבי זה שרשם שזה כמו של אופסיטי ושל לייר אני חושב שאתה הממש לא צודק כי שתיהם לא ימצאו את הסטייל מה זה השטויות האלה רק בגלל שיש להם שם גדול אז אני לוקח את הסטייל שלהם מה זה קשור בכלל, תאמין לי גדולים ממני וממך בפורום הזה אמרו ויאמרו שאתה לא צודק |
התכנות באתר הוא ממש זוועתי......
יש לכם כמה עבודות נחמדות אבל לא יותר מזה..... גם אני חושבת שמיהרתם קצת בשביל לפתוח חברה... ודווקא זה כן סגנון של OPACITY.... רק צבעים ותפריט שונה..... בכל מקרה מה שאני כתבתי לא כל כך ישנה, אז לפחות שיהיה בהצלחה:] |
יפה מאוד, העיצוב ברזולוציה קטנה מדי..
בכל אופן בהצלחה ר-ב-ה! |
טוב זה ממש ממש לא רציני!!
רקעים חינמיין בפורט שלך?? בכלל לא משהו תמונות חינמיות בכל העיצובים, העיצובים עצמם לא ממש הכי הרבה.. אם כבר פלאש שהיה יותר מושקע זה הפורטפליו שלך.... זה הכל ממש לא אהבתי!! |
פשוט מעולה
אתר מדהים לאנשים מעולים! כל הכבוד! ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-!-! |
ואיייי איך אהבתי את הסיגנון שלכם ......
אתר פצצה...... בהצלחה.... |
על תשים כל כל אלה שאומרים כל מיני שטויות, עיצוב יפה, בכלל לא מזכיר לי סגנון של opacity.
|
ציטוט:
בהצלחה! |
איזה אנשים אתם
העיצוב פצצה! העיצובים שלכם פצצה חברה מעולה רק לשפר תכנות וזהו! בהצלחה |
חחחח אני ביקשתי ממך תגובות על עבודות שלי? אני בטוח ואף בטוח שאני ברמה יותר גבוהה ממך,
אתה העלת את הנושא, להבא עדיף לשתוק ואני התאמצתי בשבילך ונכנסתי ללינק ואתה מזלזל זה לא מזכיר תסגנון של אופיר או של שחר... אגב של שחר זה של אופיר בכל מקרה... זה לא מזכיר כי הוא עושה הברקות עם מברשות וכל מיני כאלה לא הזכיר לי :S |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ