![]() |
לא ברור מכאן מה זה howmany.
ולמה הלולאה השלישית? אני יכול לתת לך את הפתרון, השאלה אם זה מה שיעזור לך. |
ציטוט:
והלולאה השלישית כדי לבדוק אם האות נמצאת - לא אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר :\ |
לא אמרת שמכניסים מילה אחת?
|
ציטוט:
נראה לי שלא הסברתי טוב עשיתי את howmany כדי שאני ידע כמה אותיות יש בדיוק במילה ואז לעשות עליה לולאה שתבדוק עריכה: אופס התכוונתי בהודעה הקודמת לכמה אותיות |
אז אין צורך בפלוס אחד,
נניח ויש לך המילה ABA, str[0] = A str[1] = B str[2] = A סה"כ מילה בת 3 אותיות, כשהאינדקס האחרון הוא 2, אתה חורג שם מהגבול. ובכל מקרה, הלולאה הפנימית (זאת עם הZ) בודקת כמה פעמים מופיעה אות ספציפית מהמטריצה במחרוזת, מעבר לזה זה לא נותן לך כלום. אני מציע דבר כזה: שני לולאות שרצות על המטריצה. אינדקס שלישי שומר על האינדקס של המילה המבוקשת, ברגע שאתה מוצא שהאות הנוכחית במטריצה שווה לאות הרשונה במחרוזת תתחיל לקדם את האינדקס של המילה, אם אתה רואה שאין שווין לפני שאתה מגיע לסוף של המילה, אפס את האינדקס. אם הגעת לסוף המילה בהצלחה, אז יופי טופי, ספור אותה. אם לא היה ברור, הנה ההתחלה של הפונקציה לחיפוש מילה: קוד:
int searchMatrix(char **mat, int x, int y, char * what) |
ציטוט:
ואין הדבר הזה לא נקלט לי בשכל אני הבנתי איך למצוא את המילה הראשונה אבל אחרי שמצאתי - מה אני אמור לעשות? עוד לולאה אני לא חושב שתעזור לי אמ.. ואני חושב שהלולאה השלישית היא דווקא עוזרת לי כי רק באמצעותה אפשר למצוא את המילים שיש מילה שהמשתמש רשם אהה ולא השתמשתי בstrlen בגלל שלא למדנו ואנחנו יכולים להשתמש רק בפונקציות שלמדנו וד"א אני מודה לך על העזרה אני מעריך את זה מאוד |
אז תכתוב strlen משלך =)
קוד:
int strlen( char* st) VS לא זורק שגיאה, זה עוד לא אומר שזה נכון. |
ציטוט:
וד"א זה לא קשור לVS הנה זה מה שעשיתי קוד:
for(i = 0; i < 6; i++) (אני לא יכול להשתמש גם בגדול ושווה כי לא למדנו) |
אתה לומד בתיכון?
מה ז"א לא יכול להשתמש כי לא למדתם? למה אני לא יכול לפתור בעיה במטמטיקה עם אינטגרל כי לא למדנו? גדול שווה זה כבר מוגזם, strlen אני מבין, סבבה, אבל גדול שווה? |
ואין מצב שלמדתם מטריצות ואתם לא יודעים גדול שווה....כעיקרון גם במתמטיקה, כן אסור להשתמש במשו שלא למדת..
לא למדת דמיון , תפתור בלי דמיון |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ