![]() |
תראה, ככה לפי דעתי השוק ירד, המחירים יהיו נמוכים.
חברות גדולות יפלו ואתה היחיד שתרוויח מכול העניין כי תהיה היחיד שימכור לחברות שימכרו לאנשים. אולי תוריד בקצת את המחיר של שרת יעודי ותבטל את המבצע. ככה כמו שאתה טוען יהיה יותר חברות של ילדים קטנים, חברות רציניות מתחילות עם יעודי. |
ציטוט:
הרבה אנשים יעדיפו לקנות מ"ילדים" שמוכרים שרתים דרך שרתים, ולא מ"ילדים" שאתמול אבא קנה להם ייעודי.== > רמת השירות של ה"ילדים" וה"חברות הרציניות" תיהייה אותו דבר בידיוק. ואכן הורדנו מחיריי שרתים ייעודים, פורום שרתים ייעודיים לשרותך... וכן אני מרוויח, חברת לוילנס בע"מ מעבירה 2% מהרווחים למטרות צדקה פעם בשנה. בשביל זה חייבים להרוויח. איל |
צודק, אבל עדיין במקום שהחברות של "הילדים" יסגרו, אתה רק גורם להם להצליח.
אתה יודע מה תמכור שרתים אבל ב-60-70 שקלים. זה יותר הגיוני, ככה החברות הגדולות והרציניות ישארו. לא בהכרח צריך שרק חברות גדולות יהיו, עם יהיה חברות רציניות גם הן יכולות להצליח. |
ציטוט:
אני ?? http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=6811 אנחנו מוכרים ב 120 ש"ח כולל תמיכה, קל מאוד להתחרות בי. מי שיקנה ממני וימכור ב - 70 ירוויח 35 ש"ח לחודש על כל שרת משחק(כסף בטוח). ואם הוא לא ייתן תמיכה טובה יעזבו אותו. ואם הוא ייתן תמיכה טובה, הוא יוכל אפילו להעלות את המחיר ל - 100 ולהחזיר את שוק שרתי המשחק למסלול(שוק של שרתים יציבים, עם פינגים מעולים במחירים סבירים) יעלו המחירים, או לא יעלו, ספקולציות. מה שבטוח זה רווח מהיום הראשון, וסביבה טובה להתפתח בה, ולישון בשקט בלילה, כשיודעים שבשרת מטפל צוות מקצועי 24 שעות ביממה. איל il |
אני אוהב את הדרך שלך איל, יישר כוח - מעריך אותך בן אדם.
|
ציטוט:
:o תודה לכולם, הוספנו חבילות לחברות שקונות 10 שרתים ומעלה, אני לא ישים כאן את המחיר(נמוך מאוד), חברות שמעניין אותם לקנות 10 שרתים במבצע מיוחד icq: 8730352 052-8332732 איל |
אני חייב לציין שמדובר כאן בפיתרון מעולה עבורי !
אני למשל צריך להוציא 700-800 שקל על דואל קסאון כיון שאתם יודעים איך זה - חוק מרפי . אתה קונה שרת קטן נוסף ופתאום באה לך כמות כפולה של לקוחות .. זה פיתרון נהדר גם בשביל החברות הגדולות וגם הקטנות . ישר כוח איל ! אהבתי את הדרך ואהבתי את המבצע ! |
ציטוט:
ואתה יודע איך זה שמשנים תאי פי באלגן נוצר אז זה לא ממש טוב |
ציטוט:
אוף מתן, למה שתעביר לקוחות קיימים?? הם כבר על הקסאון שישארו שם.. ליאור מתכוון ברגע שהקסאון מלא, ופתאום בא לקוח חדש.. לקוח 1, שמשלם לך 70 ש"ח לחודש.. בשבילו שווה להשכיר עוד קסאון ב 680 ש"ח??? איל |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ