![]() |
חחח זה היה בתקופה שדומיין INFO היה חינם ,
ומה שהאתר עשה זה אתה נרשם והוא נרשם בשימך לאתר אחר שהציע בחינם (ספק ...) למשל היה אתר שסיפק הרשמה אבל תכלס הם נרשמו בשבילך בלי שתדע מדומיין דה נט ... בקיצור הכל היה בולשיט |
מי שיש מתוך הרשימה דומיין שהיה בשימוש שלו יכול לקבל אותו עבור עלות ההרשמה דאז של $1.99 חוץ מזה לא נמכרים דומיינים בבודדים אלא אם כן ישנה דרישה מיוחדת.
ישנם כמה הצעות לחבילה הגדולה. אני נותן עוד מספר ימים לפני המכירה הסופית. הדומיינים רשומים חלקם בGODADDY וחלקם בDIRECT DOT המחיר כרגע הוא 2.30 ש"ח לדומיין להצעות נוספות <הוסר לבקשת מפרסם הפוסט> |
דומיינים יפים יש לי הצעה בשבילך שלחתי לך פרטית
|
הצעה
2.5 לדומיין
|
אפשר לדעת איך הדומיין mati-menkes.info הגיע אלייך? לפי מה שזכור לי הדומיין היה פעם שלי.
|
אני מעוניין לקנות דומיין שרשמתי אותו דרכך, איך ניתן ליצור איתך קשר?
|
לא יודע מה בנוגע לחוקיות (לדעתי הכל כאן כשר..) אבל מבחינה מוסרית, אתה ממש מבזה את האנשים שהשתמשו באתר שלך.
ככה, מוכר הכל, מבלי הודעה מוקדמת למזמינים דרכך (גם אם בחינם). נראה לי שאתה צריך ללמוד עוד קצת על תאקט... |
מוסריות
לדעתי אתה צודק
בכל מקרה, מדובר על אתר שנסגר לפני מספר חודשים ולפי דעתי האתרים שם לא פעילים (לפחות כל אלה שבדקתי) ואנשים לא טרחו לטפל בהם אבל אני אאמץ את ההצעה שלך ואעדכן את כל המשתמשים לשעבר, אולי בכל זאת פיספסנו מישהו. אם לא יהיו פניות נוספות תוך מספר ימים העיסקה תבוצע. תודה על האכפתיות. <הוסר לבקשת מפרסם הפוסט> |
ציטוט:
בהצלחה בהמשך! :-) |
עוד
יומיים והחבילה נמכרת
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ