הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   מכתב פתוח לעולם (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=70985)

Shart 10-01-09 14:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 691760)
כמה עובדות כבר אפשר לשבש בסרטון אחד?
אבל הכל התברר בסוף הוידאו- כשהופיע שמו של האחראי עליו.

חאלס כבר להגיב פה.
כל תגובה שלך רק מוכיחה יותר כמה אתה הדיוט בנושאים שאתה חושב שאתה מבין בהם.
תפסיק כבר להתווכח עם כולם ,
אם אתה כל כך אוהב את הערבים , לך לגור איתם בעזה , אני בטוח שתהיה שם הרבה יותר מרוצה.

נכנסתי לבלוג שלך אתמול ולא האמנתי לכל מה שכתבת שם , פשוט בושה.

HOLD 10-01-09 14:57

כל הכבוד, אולי העולם ידע מה עבר עלינו כעם.

sssalpert 26-01-09 07:37

סרטון מעולה!להפיץ!!תודה אחי!

KingSnake 26-01-09 18:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sssalpert (פרסם 694737)
סרטון מעולה!להפיץ!!תודה אחי!

כן! בואו נפיץ את הסרטון! ניהיה יהודים טובים! ניכנס בערבים!

חבל שאנשים שוכחים כאן עוד צדדים של היהדות. על קבלת האחר שמעתם? מה עם מתן צדקה? ובינינו, רוב המשתמשים כאן לא עשו שום דבר אמיתי כדי לעזור "אחיהם היהודים" אותם הם כ"כ אוהבים (לא, לשנות פרופיל בפייסבוק לא נחשב).

אז, שבו בשקט בזמן שהאחים שלכם יוצאים למלחמות חסרות מטרה בארגון פשע. תתלוננו כשהתקשורת (בעולם) מראה שני צדדים, ולא אחד. תצעקו "עוכר ישראל" לכל בן-אדם שמתנגד לפגיעה בחפים מפשע. מה זה משנה? צועדים יחד עם העדר!

Amits 26-01-09 18:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 694847)

חבל שאנשים שוכחים כאן עוד צדדים של היהדות. על קבלת האחר שמעתם? מה עם מתן צדקה? ובינינו, רוב המשתמשים כאן לא עשו שום דבר אמיתי כדי לעזור "אחיהם היהודים" אותם הם כ"כ אוהבים (לא, לשנות פרופיל בפייסבוק לא נחשב).

אז, שבו בשקט בזמן שהאחים שלכם יוצאים למלחמות חסרות מטרה בארגון פשע. תתלוננו כשהתקשורת (בעולם) מראה שני צדדים, ולא אחד. תצעקו "עוכר ישראל" לכל בן-אדם שמתנגד לפגיעה בחפים מפשע. מה זה משנה? צועדים יחד עם העדר!

לא הבנתי את הפואנטה שלך.
דרך אגב, השינוי תמונה בפייסבוק לפעמים יותר מועיל מהפגנה.

KingSnake 26-01-09 18:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 694855)
לא הבנתי את הפואנטה שלך.
דרך אגב, השינוי תמונה בפייסבוק לפעמים יותר מועיל מהפגנה.

יש הרבה פואנטות, אחת מהן היא שאם אתה מאמין במשהו- תעשה הכל למענו (כן, כן, גם אני אני אישית לא מסכים עם זה). ואני יכול להבטיח לך שלאף אחד לא אכפת מזה שכמה חבר'ה שינו ת'תמונה בפייסבוק. מצד שני, עשרת אלפים ערבים ויהודים שצועדים ביחד למען השלום זה מחזה שירגש אפילו את התומכים במלחמה.

MusicMan 26-01-09 19:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 694847)

זה הקטע שחייבים לצעוד יחד עם הער במקרה הזה! חייבים להיות מאוחדים כי רק ככה ארץ ישראל תשאר שלמה. ברגע שהעם מפוצל התקשורת מראה את ישראל באור שונה. ובקשר ליהדות את תכנס לנושא שאתה לא מבין בו!

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 694857)
יש הרבה פואנטות, אחת מהן היא שאם אתה מאמין במשהו- תעשה הכל למענו (כן, כן, גם אני אני אישית לא מסכים עם זה). ואני יכול להבטיח לך שלאף אחד לא אכפת מזה שכמה חבר'ה שינו ת'תמונה בפייסבוק. מצד שני, עשרת אלפים ערבים ויהודים שצועדים ביחד למען השלום זה מחזה שירגש אפילו את התומכים במלחמה.

אותי זה ממש לא ירגש, יותר ירגש אותי זה עוד מבצע כניסה לעזה. ובדיוק לעשות הכל למען משהוא שאתה מאמין בו. המטרה מקדשת את האמצעים

Jonathan 26-01-09 22:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי moshe_z5 (פרסם 694873)
זה הקטע שחייבים לצעוד יחד עם הער במקרה הזה! חייבים להיות מאוחדים כי רק ככה ארץ ישראל תשאר שלמה. ברגע שהעם מפוצל התקשורת מראה את ישראל באור שונה. ובקשר ליהדות את תכנס לנושא שאתה לא מבין בו!

אותי זה ממש לא ירגש, יותר ירגש אותי זה עוד מבצע כניסה לעזה. ובדיוק לעשות הכל למען משהוא שאתה מאמין בו. המטרה מקדשת את האמצעים

מה המטרה?
בשביל מה ה"מטרה" הזאת חשובה ?
בגלל שזאת ארץ ישראל השלמה או בשביל למכור עוד קצת נשק ?

בקשר לסרטון .. רק כי אני מכבד את הפורום אני לא יגיד את מה שאני חושב עליו ועל מר כהנא

Amits 27-01-09 12:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Jonathan (פרסם 694925)
מה המטרה?
בשביל מה ה"מטרה" הזאת חשובה ?
בגלל שזאת ארץ ישראל השלמה או בשביל למכור עוד קצת נשק ?

בקשר לסרטון .. רק כי אני מכבד את הפורום אני לא יגיד את מה שאני חושב עליו ועל מר כהנא

בשביל להגן על תושבי עוטף עזה.
לא הבנתי מה הקשר מכירת נשק/א"י השלמה.
ותגיד - אתה עדיין תכבד אותנו.

sholaman 27-01-09 13:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 694857)

הדבר היחידי שירגש אותי זה לראות את חיילי גולני קוראים תפילה לפני שהם נכנסים לתוך עזה על מנת לחסל כמה שיותר מחבלים בשביל להגן על המדינה ועל האדמה הקדושה שאלוהים נתן לנו.

מוות למחבלים

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:37.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ