![]() |
ציטוט:
וגם דרך הפקודה HWCLOCK. |
ציטוט:
קוד:
/usr/bin/rdate -s time-a.nist.gov השעון מסתדר למשך שעה, ואז אחרי כל חצי שעה, מתווספות עוד 5 דק'(לדוגמה, השעה כרגע היא 20:00 - רשום 20:05, אחרי שעתיים הפער הופל לחצי שעה - 23:30 במקום 23:00 והיום בבוקר הפך לשעתיים!). אני ממש לא יודע מה לעשות :S כל פעם שיש את הבעיה האלו, כל האשכולות נדפקים(כי לדוגמה מישהו פרסם הודעה ב6 בבוקר, אז רשום שהוא פירסם ב8 בבוקר - ואז כשאני מסדר את השעה ומישהו מפרסם תגובה לאותו אשכול, התגובה שלו מופיעה מעל מי שפתח את האשכול - כביכול הוא פרסם מוקדם מפותח האשכול). ניסתי להריץ את הפקודה: קוד:
nano /usr/bin/rdate -s time-a.nist.gov קוד:
^?ELF^A^A^A^@^@^@^@^@^@^@^@^@^B^@^C^@^A^@^@^@�^�^D^H4^@^@^@| ^@^@^@^@^@^@4^@ ^$ אגב, ניסתי לערוך את ההודעה הקודמת. אך אני לא יכול - לכן אני מצטער על הדאבל פוסט. |
מה שקורה, עם VMWARE בגרסאות מסויימות, יש סטייה במהירות שעון המעבד הווירטואלי.
תבקש ממי שמנהל לך את הVPS, לקרוא את המסמך הבא, ולפעול לפי התיקונים: http://kb.vmware.com/selfservice/mic...xternalId=1591 בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
קוד:
/sbin/lspci |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל כשניסתי לעבוד לפי המדריך: ציטוט:
שהרצתי את הפקודה: ציטוט:
מתברר שאין כזה קובץ, ולאחר שבדקתי - אין גם תקייה כזאת("/etc/vmware"). לכן זה גרם לי לתהות האם יש לי "VMWARE". יכול להיות שאת זה בכלל עושה בעל השרת עצמו(לחשבונות VPS שבתוכו) - ואז כל מה שאמרתי הוא מידע שגוי :) |
ציטוט:
בהצלחה |
ציטוט:
מה עושים עכשיו? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ