הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   דיון|למי הצבעתם ? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=71903)

ariel20059 10-02-09 23:07

כן לקדימה יש פער קטן על הליכוד אפשר להגיד לא צפוי .. ?

Proviewz 10-02-09 23:12

לבני? ראש ממשלה? =\
אני עוזב את הארץ... מקווה לגלות מחר בבוקר שהמדגמים טעו וביבי לקח...

Elior 10-02-09 23:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ariel20059 (פרסם 697640)
לפי דעתי כל המפלגות הקטנות זה סתם בזבוז של קול לא חבל ?

מבחינה פוליטית כל אחד מראשי המפלגות הגדולות ימכרו אותנו בשביל עוד קצת פירסום וכסף, אז אני מעדיף להצביע למפלגה שאולי לא תיכנס, אבל אם היא תיכנס - לפחות הם ינסו לפעול בשביל דברים שחשובים לי...

Elad-A 11-02-09 00:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Proviewz (פרסם 697665)
לבני? ראש ממשלה? =\
אני עוזב את הארץ... מקווה לגלות מחר בבוקר שהמדגמים טעו וביבי לקח...

מילה במילה..
אם חשבנו שאולמרט הוא כישלון, ציפי לבני היא הכישלון.

דניאל 11-02-09 00:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 697667)
מבחינה פוליטית כל אחד מראשי המפלגות הגדולות ימכרו אותנו בשביל עוד קצת פירסום וכסף, אז אני מעדיף להצביע למפלגה שאולי לא תיכנס, אבל אם היא תיכנס - לפחות הם ינסו לפעול בשביל דברים שחשובים לי...

ואילו אינטרסים אלו?
עישון סמים (הרי שברור לכולם שגם אם היתה נכנסת לכנסת לא היתה יכולה לפעול בנושא) או ניצולי השואה (מגוכח)?

Hemp Gru 11-02-09 07:36

ביבי ,
ליברמן רק דופק את ביבי ....

Elior 11-02-09 07:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 697674)
ואילו אינטרסים אלו?
עישון סמים (הרי שברור לכולם שגם אם היתה נכנסת לכנסת לא היתה יכולה לפעול בנושא) או ניצולי השואה (מגוכח)?

בחרתי במפלגת עלה ירוק ולא ב"בוגרי עלה ירוק וניצולי השואה".
עישון סמים? בטח, אני בעד לגיליזציה אבל אפילו גיל קופטש יו"ר עלה ירוק אמר שזאת מטרה רחוקה יותר, ואם הם היו נכנסים לכנסת הם היו מנסים קודם כל להפסיק את שטיפת המוח נגד הסמים.

עלה ירוק תומכים בהעלאת החינוך לראש סדר העדיפויות. בתור בן אדם שסיים צבא ואני מאמין שכרגע מתכנן ללמוד או לומד, היית רוצה שההשכלה הגבוהה תסובסד, ויש פה הרבה חברה שעכשיו לומדים ואני בטוח שהם מרגישים יום יום כמה שמערכת החינוך שלנו לוקה בכל אספקט אפשרי.

שוויון זכויות למיעוטים נראה לי גם משהו חשוב שכדאי לפעול בו, ולא נשכח את איכות הסביבה ופעילות נגד פגיעה בבעלי חיים...

אם אתה רוצה להיות אנטי המפלגה הזאת כי היא עוסקת בסמים, עשה כרצונך, אך אל תזלזל באנשים שמאמינים בה רק כי אתה לא...

106FM 11-02-09 07:59

הצבעתי לבני. אבל זה רק בגלל שלא היה מישהו יותר טוב.

ben the master 11-02-09 08:36

אני הצבעתי למפלגת העבודה לא יודע מה ולמה אבל נתתי ליד שלי ללכת עם זה והרמתי עבודה
אני מאמין שביבי נתניהו היה ראש הממשלה ואני מקווה שהוא לא יעשה בלאגנים כמו לפני 10 שנים

Daniel 11-02-09 09:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 697686)
בחרתי במפלגת עלה ירוק ולא ב"בוגרי עלה ירוק וניצולי השואה".
עישון סמים? בטח, אני בעד לגיליזציה אבל אפילו גיל קופטש יו"ר עלה ירוק אמר שזאת מטרה רחוקה יותר, ואם הם היו נכנסים לכנסת הם היו מנסים קודם כל להפסיק את שטיפת המוח נגד הסמים.

עלה ירוק תומכים בהעלאת החינוך לראש סדר העדיפויות. בתור בן אדם שסיים צבא ואני מאמין שכרגע מתכנן ללמוד או לומד, היית רוצה שההשכלה הגבוהה תסובסד, ויש פה הרבה חברה שעכשיו לומדים ואני בטוח שהם מרגישים יום יום כמה שמערכת החינוך שלנו לוקה בכל אספקט אפשרי.

שוויון זכויות למיעוטים נראה לי גם משהו חשוב שכדאי לפעול בו, ולא נשכח את איכות הסביבה ופעילות נגד פגיעה בבעלי חיים...

אם אתה רוצה להיות אנטי המפלגה הזאת כי היא עוסקת בסמים, עשה כרצונך, אך אל תזלזל באנשים שמאמינים בה רק כי אתה לא...

העלאת החינוך... שבשבילם זה שכל אחד ואחד יעשן נרגילה בכניסה לבית הספר, שכיראה את המורה שלו וישירו "שלום שלום שלום כיתה א'", עם איזה סיגריה בפה, וכמובן, לא לשכוח, גם לכל בית ספר יהיה בית חולים צמוד שיושקע כל תקציב המדינה בפיתרון של עליה של אלפי אחוזים במחלת הסרטן (מעניין למה...)?

ברק זה התשובה. הוא לא יקח - הוא לא יהיה ראש ממשלה - אבל, אם יהיה לו מספיק מנדטים הוא יהיה שר הביטחון, ואני אישית הייתי מרוצה מההתנהלות שלו.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:38.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ