![]() |
24 חוסם את הפול כולו.
|
iptables -A INPUT -s 82.99.30.0/24 -j DROP
עשיתי את זה, זה לא הביא לי שום פלט פשוט ירד שורה ללא שגיאה גם כן, עשיתי ריסט ל SQL בשרת (זה פורום) לאחר זה ברשימת מחוברים שוב מופיעים בוטים 82.99.30.24 וכו', מה עושים? |
ציטוט:
זה לא נעים וזה אפילו מציק. ערכתי לך את ההודעה. |
ציטוט:
בסך הכל רציתי להגיד שאם יש משהו שאתה לא בטוח לגביו אל תגיד אותו או שלפחות תרשום שאתה לא בטוח. כי לפעמים אפילו שורת קוד אחת לא נכונה יכולה לעשות בלאגן שלם. אז שוב, אני מצטער אם הבנת אותי לא נכון. בקשר לפותח הנושא תביא פלט של הפקודה הבאה: iptables -L -n |
ציטוט:
בכל מקרה, אני חושב שירידת השורה למטה מסמלת שהפקודה התקבלה. תקן אותי אם אני טועה. |
ציטוט:
אבל האם השירות פעיל? service iptables start יפעיל אותו אבל תזהר לא לנעול את עצמך מחוץ לקופסא!;-0 זה פירוואל אחרי הכל! |
ציטוט:
קוד:
DROP all -- 0.0.0.0/0 208.84.96.0/21 דימה אל תדאג אני עדיין אוהב אותך :-] ציטוט:
קוד:
[root@server ~]# service iptables start וזה נתן: קוד:
[root@server ~]# iptables -L -n תודה רבה על העזרה לכולם. |
איזה בלגאן יאללה....
כשהפעלת את הפירוואל הוא קרא מהקובץ קונפיג שלו את המידע , ומסתבר שכל ההגדרות שהכנסת לא היו שמורות בכלל בהגדרות שלו, אלה הוגדרו כ " חסימה זמנית " משמע רק מה שהיה שמור בקונפיג נכנס לפעולה... עד עכשיו הפירוואל שלך סתם היה קיים ולא במצב פעיל, זה כמו שאתה מתקין כרטיס קול חדש מנגן מוסיקה ושם אותו ב"השתק" מה שהלך לך שם... ואם כבר אתה מפעיל פירוואל, למה לא לנהל גם חסימת פורטים דקדקנית? אני שוקל להכין מדריך ל iptables , אבל אני דיי מתעצל לכתוב אותו ... כי זה המון מידע לעכל. תגגל קצת בנושא! - תעשה דפים מישראל תמצא תוצאות בעברית אפילו - עכשיו שהפירוואל במצב פעיל, תכניס את הפקודה של החסימה שנתנו לך, וזה יעבוד- עד הריסטרט הבא P: |
כן אני יודע שהשרת לא מקונפג בשלמותו ואף לפעמים יש בעיות אבל מסתדרים לאט לאט.
אז מה שאתה אומר שעד עכשיו לא היה בכלל פיירואל בשרת? והכתובות שהיו חסומות שם זה קריטי? (אין לי מושג את האמת מה קורה בשרת הזה עקב אי התעסקות איתו במשך כמה חודשים טובים ומי שהתעסק איתו כבר לא אחראי עליו לכן אני מנסה לפענח מה קורה שם) בקשר לכתובות שהיו מוגדרות שם, השרת עשה ריסטרט לפני כמה ימים והכתובות שם עדיין היו קיימות, אתה אומר שהן לא היו מוגדרות בקונפיג וכל ריסט היה מוחק אותם אז איך הם לא נמחקו בריסט הקודם? ואיך אני מכניס את זה לקונפיג? תודה. |
ציטוט:
איזו גירסא ההפצה שלך? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ