![]() |
ציטוט:
שכח מזה, יש תוכנה נחמדה בשם gimp שעושה את אותה עבודה כמו פוטושופ ,אבל יהיו אלו שיגידו שאין כמו אדובי פוטושופ ואי אפשר להשוות. צלם ומעצב? , תלך על מקינטוש. |
ציטוט:
ואני מת למקינטוש, אבל אין לי תקציב עכשיו לזה. |
שלום,
אני מנסה להתקין את לינוקס אבל משום מה לאחר הבוט כתוב לי out of range , חיפשתי חומר בגוגל וכל מה שהיה זה להריץ פקודות לינוקס שלא ממש עבדו. ניסיתי להתקין את פדורה 10, אשמח לעזרה. תודה מראש. |
ממליץ על ubuntu
|
ציטוט:
עליך להפעיל את ההתקנה עם פרמטר vga= ע"פ הטבלא הזו בדרך כלל vga=791 או 792 אמורים לעבוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
האם אני אמור להפעיל את זה באמצעות פקודה כלשהי ? אם כן מהי הפקודה (ניסיתי פקודות על פי מדריכים והם לא עבדו) |
תשמע אתה חדש בלינוקס לכן אני מאוד ממליץ לך להתחיל עם ubuntu יש למערכת הזאת כול כך הרבה מדריכים ופורומים שיוכלו לעזור לך .
יש לך בנוסף את wubi כמה קליקים בוינדוס כמה שעות ויש לך לינוקס . לאחר מכן תבין את הפקודות איך המערכת עובדת ,ושתרגיש שזה הזמן לעבור למערכת טיפה יותר גמישה תעשה את זה על מכונה וירטואלית . |
ציטוט:
ב fedora נדמה לי שכשעולה ב CD ויש :boot תכתוב linux test ואז תהיה התקנה טקסטואלית. אתה לא במקרה מתקין בסביבה וירטואלית? |
ציטוט:
בכל מקרה את אובנטו הצלחתי להתקין, הבעיה זה בפדורה, אני יודע איך להגיע לשורת הפקודה אבל מה הפקודה המדוייקת שאני כותב ? מה שלא ניסיתי לא עבד. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ