הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   מי ראה אתמול חדשות? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=72956)

Ron | CSite.co.il 27-03-09 08:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bimbim (פרסם 705055)
זאת זריקת כסף , נקודה.

זריקת כסף ? הגנה על המדינה שלך זו זריקת כסף ?

צריך להבין שבישראל מרבית התקציב הולך אל הבטחון, שאנו מוקפים כל כך הרבה אויבים - אין ברירה.
ישראל חייבת לקנות את המטוס הזה מהסיבה הפשוטה שצריך לשמור על עליונות אווירית ביחס לשכנותינו.
כרגע, יש לישראל מטוסים מתקדמים באופן יחסי שנקווה שיספיקו כדי להשמיד את הכור באיראן, כי לא נוכל לחכות עד 2014.

hilfiger 27-03-09 10:11

תראו את הלייצנים האלה !

חחחח זה לא כזה הרבה כסף לא יחסית לתקציב הביטחון ובטח שלא למטוס חחחחח
נכון זה לא זול
בקנייה של מטוס לא מדובר במיליון או שניים זה עסק רציני.(כך גם כל המטוסים של חברות התעופה!)

ואם זה ביזבוז אז להעלות צוות של 669 שהולך לחלץ מטייל וכו ... זה גם ביזבוז עולה למדינה סביב ה 4 מיליון ש"ח כל חילוץ כזה ..?

קיצר מי שלא יודע שלא ירשום שטויות!

ronka 27-03-09 12:52

חברה לא מדובר פה במטוס רגיל, המחיר שלו זה לא סתם ...

AvishySH 27-03-09 13:12

שלא תבלבלו חברים לישראל גם כרגע יש עליונות אווירית....

אני טכנאי של מטוס ברק ואני יכול להגיד לכם שהסד"כ הנוכחי בישראל מסוגל לתת פייט מצויין עם או בלי ה F35

עמרי שוסטר 27-03-09 13:45

וטייסת 107 לידי, ו...? מדובר במטוסי קרב מעולים, אך לא מדובר בעליונות אווירית. מטוס עליונות אווירית הוא מטוס שמטרתו לתפוס עמדת שליטה בשטח אווירי עוין. לח"א הישראלי כיום אין מטוסי עליונות אווירית ואם כבר, הרעם (F-15I) שתוכנן כמטוס תקיפה ולא עליונות אווירית משחק בתפקיד הרבה יותר מהסופה ובטח שיותר מהברק.
אם כבר אנחנו מדברים, ה-F-35 הוא לא מטוס עליונות אווירית... מדובר במטוס תקיפה כמו ה-F-16 ודומיו (רק שמדובר בדגם משוכלל בהרבה יותר). ה-F-22 הוא מטוס עליונות אווירית.

עריכה:
בקשר לדיון מעל. אנחנו חיים בעולם שכל הזמן מתקדם טכנולוגית (במיוחד בהיבט הטקטי). באותו עולם יש לנו גם לא מעט אויבים. נחיתות טכנולוגית בתחום הצבאי משמעותה מוות של חיילים ואפילו אזרחים.

ben 27-03-09 13:46

אני לא בטוח,אבל זה משהו שאני חושב שאני יודע..

ה F-35 הוא לא ממש מטוס תקיפה..
יש לו תיכולת של ההתחמקות וזהו..
יש לו מספר טילים בבטן המטוס ולא בצד מהטוס בישביל ההתחמקות..
אז אם יש מלחמה בכללי המטוס הזה הוא בישביל להסיט את עייני האוייב ואז באים שאר מטוסי התקיפה ומתקיפים..
כי אני זוכר שהיתה איזו מלחמה שעשו את זה,שה F-35 הסיח תדעת וכו' ואז באו מטוסי תקיפה ותקפו..

אז בכללי המטוס יותר להטעות לא?

ומגניב שמבטוס הזה אפשר לראות בלילה כמו ביום
וועד משהו,.
בסוף הם אשרו לנו להשים דברים משלנו במטוס לא?
שמעתי משהו עם 100 מיליון דולר כאילו קנס על זה שהם מאשרים לנו להשים דברים במטוס לא?

אם כן אז זה עדיין שווה את זה.

העיקר הבטיחות.

חלק מהאנשים פה אמרו שלא שווה לקנות תמטוס..
אם לא נקנה תמטוס ולא נשקיעה בבטיחות של המדינה לא רק שלא יהיו מובטלים לא תיהיה מדינה..

Tal | OTM Group 27-03-09 13:50

שווה.
במצב כמו של היום אנחנו צריכים להשקיע את רוב הכוח והכסף שלנו בביטחון

עמרי שוסטר 27-03-09 13:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ben (פרסם 705130)

אז אם יש מלחמה בכללי המטוס הזה הוא בישביל להסיט את עייני האוייב ואז באים שאר מטוסי התקיפה ומתקיפים..
כי אני זוכר שהיתה איזו מלחמה שעשו את זה,שה F-35 הסיח תדעת וכו' ואז באו מטוסי תקיפה ותקפו..

וועד משהו,.
שמעתי משהו עם 100 מיליון דולר כאילו קנס על זה שהם מאשרים לנו להשים דברים במטוס לא?

העיקר הבטיחות.

אם לא נקנה תמטוס ולא נשקיעה בבטיחות של המדינה לא רק שלא יהיו מובטלים לא תיהיה מדינה..

מבחינה חומרתית המטוסים שלנו לא נחותים. המטוס פשוט מגיע בתכנון הרבה יותר יעיל ומתקדם מה-F-16 הישנים (שאותם הוא מיועד להחליף). מדובר בטייסות טקטיות שתפקידן לתקוף, נטו.

ronka 27-03-09 18:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ben (פרסם 705130)

וועד משהו,.

העיקר הבטיחות.

אם אני לא טועה הF35 הוא מטוס חדש מאוד מאוד לא ניראה לי שכבר הישתמשו בו במלחמות :X

וה100 מיליון זה כולל הקנס והכל.

עמרי שוסטר 27-03-09 18:18

היו הדגמות, כולל יכולת החמקנות שלו. הוא חמקן מכוון ויש לו יעוד נוסף - ירוט.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:57.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ