הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Domains - שמות מתחם (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   ספקית שמאפשרת לשלם בכ.א ויזה ישראלי? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=73252)

TDMK 09-04-09 01:32

במה GODADDY יותר טוב מLIVEDNS?

Vitalist 09-04-09 22:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי GoldStar (פרסם 707596)
במה GODADDY יותר טוב מLIVEDNS?

גודדי זה גודדי.
LIVEDNS זה LIVEDNS.

LiveDNS ספקת מורשה של דומיינים il.
גודדי ספק מורשה של דומיינים עולמיים שונים

Scolpy 10-04-09 00:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitalist (פרסם 707731)
גודדי זה גודדי.
LIVEDNS זה LIVEDNS.

LiveDNS ספקת מורשה של דומיינים il.
גודדי ספק מורשה של דומיינים עולמיים שונים

אני רוצה להוסיף שGoDaddy‏ היא ספקית רישמית מטעם ICANN‏ כשLiveDNS‏ היא רק ספקית רישמית מטעם איגוד האינטרנט הישראלי.

bimbim 10-04-09 12:53

אני ממליץ לך להשתמש בpaypal, האישור לוקח קצת יותר זמן אבל זה שווה את המאמץ. רק בPAYPAL יש לך ביטוח על הכסף שלך ורק בpaypal החנות שממנה אתה קונה לא רואה את מספר כרטיס האשראי שלך. האישור לוקח כמה ימים, הם כותבים לך בפירוט של הכרטיס אשראי קוד ואתה צריך להקליד את אותו קוד באתר. זה מופיע לאחר כמה ימים באתר אינטרנט ולאחר כחודש בפירוט בדואר או שאתה פשוט מתקשר לבנק (כמו שאני עשיתי). תוכל לקרוא יותר מידע כאן www.paypal.com .
שיהיה לך בהצלחה

MusicMan 10-04-09 13:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bimbim (פרסם 707789)
אני ממליץ לך להשתמש בpaypal, האישור לוקח קצת יותר זמן אבל זה שווה את המאמץ. רק בPAYPAL יש לך ביטוח על הכסף שלך ורק בpaypal החנות שממנה אתה קונה לא רואה את מספר כרטיס האשראי שלך. האישור לוקח כמה ימים, הם כותבים לך בפירוט של הכרטיס אשראי קוד ואתה צריך להקליד את אותו קוד באתר. זה מופיע לאחר כמה ימים באתר אינטרנט ולאחר כחודש בפירוט בדואר או שאתה פשוט מתקשר לבנק (כמו שאני עשיתי). תוכל לקרוא יותר מידע כאן www.paypal.com .
שיהיה לך בהצלחה

אבל לא הבנתי איך אפשר להרשם בפייפל בכרטיס שרשום עליו valid only in Israel, ללא ישראכארדווב

deskr 10-04-09 17:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bimbim (פרסם 707789)
שיהיה לך בהצלחה

לא חייבים לחכות מספר ימים.
אפשר להתקשר לחברת האשראי תוך מס' דקות ולברר את הקוד - הרי הם רואים את העסקאות בזמן אמת.

bimbim 12-04-09 18:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MusicMan (פרסם 707793)
אבל לא הבנתי איך אפשר להרשם בפייפל בכרטיס שרשום עליו valid only in Israel, ללא ישראכארדווב

כמה ספרות הכרטיס אשראי שלך?
אני מציע לך לנסות, שמעתי מכמה שאומרים שכרטיס אשראי ישראלי עבד להם, אני משתמש בכ"א בינלאומי ככה שאין לי ניסיון בזה.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי deskr (פרסם 707866)
לא חייבים לחכות מספר ימים.
אפשר להתקשר לחברת האשראי תוך מס' דקות ולברר את הקוד - הרי הם רואים את העסקאות בזמן אמת.

כתבתי שאפשר להתקשר לבנק, תקרא שנית את ההודעה שלי

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:08.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ