![]() |
ציטוט:
|
אני מריץ עליו פוטושופ 8 בלי בעיה!
|
ציטוט:
משחקים דורשים גם את זה, וגם ביצועי כרטיס מסך. |
נו יופי, אפשר להתקין פוטושופ גם פנטיום 3. הקטע הוא שמחשב עם ג'יגה זיכרון לא יסחוב עבודות רציניות מדי.
חוץ מזה, לעבוד בפוטושופ על מסך 10 אינץ'? לא נשמע משהו :\ |
אם יש לך מכר בארצות הברית אז תקנה מחשב נייד בארצות הברית
|
בתור אחד שיש לו נטבוק ( Acer Aspire One AOD150 ) אני מוכרח להגיד שהמכונה הקטנה הזו לא רעה בכלל.
אני מריץ עליו פוטושופ CS2 בלי בעיה ( וכן, גם מעצב עליו דברים קטנים ). גולש באינטרנט, מריץ משחקים!, לדוגמא, מקס פיין 1 ו-2, Freedom Force, Red Alert, דיאבלו 2, GTA SA וכו'. |
גם התחייבות וגם לשלם 1400ש"ח? עדיף תוסיף 2000 - 1500ש"ח ותקנה מחשב אמיתי.(נייד).
|
לא שווה לך לקנות כזה תוסיף עוד קצת כסף ותקנה משהו ברמה
|
יש לי מחשב כזה, המחשב עצמו מצויין יש לו מפרט דיי טוב יחסית לכל המיני שקיימים בשוק.
המחשב הזה לא נועד למשחקים ולא לעיצובים.. בטוח שהייתי שולל כל מעצב שיגיד לי שהוא מעצב אתרים במיני לפטופ, תהיו רציניים.. המחשב הזה נועד לאינטרנט, קריאת מסמכים, מיילים וכד' והייתרון שלו שהוא קל וניתן לקחת אותו לכל מקום כמעט בלי להרגיש אותו. יש לו מעבד חזק ויש לו ג'יגה זכרון פנימי. המחשב עצמו ברמה טובה מאוד אבל לא נועד למטרות כגון משחקים כבדים וכד' למרות שהוא כן יכול להריץ אותם. בשורה התחתונה - אם אתה צריך מחשב מיני זה מחשב טוב מאוד. אם לרכוש דרך בזק או לא זה עניין אחר שאני לא אכנס אליו. בהצלחה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ