הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עסקים מורשים - הודעות ושירות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=19)
-   -   חברת האיכסון שלי נפתחה רשמית! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=7379)

2Web - Ofir 28-11-05 19:18

תשמע אחי אין לי כח להתעצבן פה אבל תקשיב טוב זאת הפעם הרצינית הראשונה שאני מכריז על החברה שלי ומפרסם אותה אני לא רוצה להגיד פה לכולם אבל עד עכשיו יש לי 4 לקוחות רגילים ועוד 2 לקוחות רדיו!
אז אל תלמד אותי איך לנהל עסק!!

Extreme-Serv 28-11-05 19:19

[QUOTE=2Web - Ofir]תשמע אחי אין לי כח להתעצבן פה אבל תקשיב טוב זאת הפעם הרצינית הראשונה שאני מכריז על החברה שלי ומפרסם אותה אני לא רוצה להגיד פה לכולם אבל עד עכשיו יש לי 4 לקוחות רגילים ועוד 2 לקוחות רדיו!
אז אל תלמד אותי איך לנהל עסק!![/QUOTE]

ה"עסק" הזה , רשום במע"מ ?

2Web - Ofir 28-11-05 19:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי 2Web - Ofir
תשמע אחי אין לי כח להתעצבן פה אבל תקשיב טוב זאת הפעם הרצינית הראשונה שאני מכריז על החברה שלי ומפרסם אותה אני לא רוצה להגיד פה לכולם אבל עד עכשיו יש לי 4 לקוחות רגילים ועוד 2 לקוחות רדיו!

ואגב ליאור אתה אל תשחק אותה יותר מידי עם החברה שלך !
אני לא יודע אם אתה זוכר אותי אבל לא משנה אני בחיים לא יתקרב אליך

meshuga 28-11-05 19:21

ציטוט:

וואו אתה ממש עשיר...דיי...אני יכול לכנס כשותף?...כאילו,על מי אתה מתלהב פה?..מה אתה חושב שאתה?אתה כולה אחד,שמכר לכמה חברים שלו רדיו מסכן ולפי המחירים שלך...בואו נראה...4 לקוחות רגילים 20 ש"ח זה אומר 20X4 פששש...בקושי כיסית את ההוצאות ריסלרים שלך..
תותח...זה אומר נגיד שיש לך 10-20 מקסימום 30 ש"ח רווח...עוד בערך 4-5-6 חודשים תוכל לקנות עיצוב....יפה..."זמני" אמרת..

ו...על מי אתה מאיים...
"תשמע אחי אין לי כח להתעצבן פה "

2Web - Ofir 28-11-05 19:23

טוב אין לי כוח להתווכח איתך אתה במילא ה*מ* תפוזות ש'ך תעשה באיסיקיו לא פה
4343465

SaDi 28-11-05 19:24

יפה מאוד בהצלחה.

The Predator 28-11-05 19:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
וואו אתה ממש עשיר...דיי...אני יכול לכנס כשותף?...כאילו,על מי אתה מתלהב פה?..מה אתה חושב שאתה?אתה כולה אחד,שמכר לכמה חברים שלו רדיו מסכן ולפי המחירים שלך...בואו נראה...4 לקוחות רגילים 20 ש"ח זה אומר 20X4 פששש...בקושי כיסית את ההוצאות ריסלרים שלך..
תותח...זה אומר נגיד שיש לך 10-20 מקסימום 30 ש"ח רווח...עוד בערך 4-5-6 חודשים תוכל לקנות עיצוב....יפה..."זמני" אמרת..

ו...על מי אתה מאיים...
"תשמע אחי אין לי כח להתעצבן פה "

זה לא יפה מה שאתה עושה כרגע ...

בזמן שהבחור מציג את החברה שלו , במקום להגיד מברוק (מזל טוב למתקשים;) .. )

אז אתם מנסים להשפיל אותו בכוח ובכל דרך אפשרית ,

meshuga 28-11-05 19:25

ציטוט:

טוב אין לי כוח להתווכח איתך אתה במילא ה*מ* תפוזות ש'ך תעשה באיסיקיו לא פה
4343465

אני רועד...דיי...אל תפחיד אותי..
אני הו מו?...אם היית יודע איך אני פתחתי את החברה שלי (בזמנה..) היית רואה מזה לפתוח חברה...לא היה מישהו שהיה יכול להגיב לרעה באשכול פתיחה שלי..בגלל שזה היה כ"כ מושלם...ויש פה כמה עדים..

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pancher
זה לא יפה מה שאתה עושה כרגע ...

בזמן שהבחור מציג את החברה שלו , במקום להגיד מברוק (מזל טוב למתקשים;) .. )

אז אתם מנסים להשפיל אותו בכוח ובכל דרך אפשרית ,

איזה הצלחה אני צריך לאחל לו...הוא לא משקיע בחברה שלו ש"ח....

עכשיו אם אתה ממש רוצה שאני יפסיק להגיב פה....תכתוב לי התנצלות (פה/בפרטי) על זה שקראת לי הו מו..ואז אני יפסיק...

2Web - Ofir 28-11-05 19:26

רגע איפה החברה שלך היום מה קרה פשטת רגל אמרתי לך בוא לאיסיקיו ונסגור את זה שם יקטין

meshuga 28-11-05 19:28

ציטוט:

רגע איפה החברה שלך היום מה קרה פשטת רגל אמרתי לך בוא לאיסיקיו ונסגור את זה שם יקטין

בן כמה אתה?לפי השפה לא יותר מ14.......
החברה שלי הייתה בסדר גמור הניבה רווחים וסיפקה אותי,אם היית מספיק חכם והיית לומד את המקצועות שאני לומד,היית סוגר מאותה סיבה שאני סגרתי,לחץ זמן....

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:25.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ