![]() |
זה לא סוד שלחרדים מותר לא לשרת בצה"ל, זה לא סוד שלחרדים יש מצעדי שנאה נגד לא מעט קבוצות (רפורמים, רקונסרבטיבים, להט"בים וכו' וכו'...) כמו שאין לאף אחד אחר באוכלוסייה.
ובנוגע לזה שאיו פלורליזם, לדעתי יש לנו מספיק על הראש חוץ מזה. |
תגידו, אתם יודעים בכלל מה זה פלורליזם שאתם אומרים שאין במדינה?
|
מי שלא יודע שלא ינחש,
אחרת הוא סתם מטעה את עצמו ואת השאר. |
הארה? איזו הארה? בטח הערה..
מי זה בא? מנחם בן הבא (אולי גם אני צריך לפתוח בלוג). לא הבנתי כלום ממה שאתה רוצה, פלורליזם זה ריבוי דעות, עקרון הפלורליזם זה הכרה בריבוי דעות.. ובארץ לא חסר התארגנויות ואירגונים לא של יהודים... עכשיו מה קשור פלורליזם להשתמטות? עריכה: או לצביעות או לגזענות =\ |
ציטוט:
ויש גם לציין שיש בארץ גזענות כלפי קבוצת הרוב, אפילו (הרבה) יותר מאשר קבוצות המיעוט. הרוב מנסה להבין ולהתחשב בחרדים, בערבים ובקבוצות אחרות שעושות באלגן. לכיוון ההפוך זה לא ממש פועל. לעומת זאת מי שבאמת מקופח במדינה הזאת הוא מי שלא יהודי ולא ערבי. (למשל מי שיהודי רק לפי האבא - איזה דוס מפגר החליט שקובעים את מי יהודי ומי לא לפי האמא. בגלל זה יש עכשיו איזה חצי מיליון אזרחים מקופחים). אני מאוד מקווה בשביל פותח האשכול שיום אחד הוא יתעורר מהסרט שבה הוא חי. רואים לפי הנושאים שלך התנשאות ואת העובדה שאתה חושב שאתה יותר חכם ושיש לך כושר אבחנה יותר גדול אבל אתה לא מבין עד כמה אתה טועה..... |
מזל שיש ויקיפדיה..
פלורליזם הוא ערך ועיקרון חשוב בדמוקרטיה, משום שפרושו הוא לא רק עצם הריבוי והמגוון של הקבוצות השונות במדינה אלא גם ההכרה בזכות קיומן של דעות, השקפות שונות, צרכים ורצונות שונים בחברה. הפלורליזם הוא גם ההכרה בזכותן של הקבוצות במדינה לבטא את השונות ביניהן ולהתארגן במסגרות שונות כדי לממש את זכויותיהן ולפעול להשגת האינטרסים והצרכים שלהן. ההכרה בערך הפלורליזם במדינה הדמוקרטית, שהחברה בה מורכבת מקבוצות השונות זו מזו מבחינה כלכלית, חברתית, דתית, תרבותית ובמעמדותיהן הפוליטיות, מאפשרת לקבוצת השונות הנבדלות זו מזו לשמור על זהותן הייחודית, תוך שמירה על בסיס מאחד ומשותף לחברה כולה. |
ואו איזה מתנשא אתה ... אני לא התפלא אם אין לך חברים עם הגישה הזאת.
|
אתה לא מבין בחלק גדול מהדברים בגלל שפשוט לא למדת אותם עדין(וזאת לא אשמתך). בוא באמת מתאים "שתגדל - תבין".
חוץ מזה, אתה מנסה להשתמש במילים גבוהות אבל(לדעתי לפחות) זה הופך את הפוסט למשעמם ופשוט לא הצלחתי לקרוא עד הסוף. |
שטויות.. רוב חטיבת כפיר הם דתיים.
|
לא מדברים על החרדים עם הכיפות הסרוגות , מדברים עם חרדים חרדים שהקשר היחיד שלהם לצבא זה לבוא ולהצהיר דת..
מי שהיה בלישכת גיוס באחרונה בטח ראה כמה ומהם שלא מדברים ופשוט באו להצהיר דת.. עם הפוסט שלך אני לא מסכים ואני לא נכנס לפלורליזם וזה לא קשור לעניין בכלל... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ