![]() |
מתגלים בכל יום באתר,
קישרי "עברינות" באתר. די להיות גאנגסטרים... מבטיח לך שאני וירין נדאג שאתה ואופיר תאכלו מכות =] |
דיי לחרטטנות!
|
רוצים עצה ממש ממש טובה ? אבל ממש מממשששש טובה ?
http://img2.tapuz.co.il/forums/65970132.gif דווקא חבר טוב נתן לי אותה וחשבתי לשתף :D |
ציטוט:
כמו תמיד נו... |
ציטוט:
כל אחד פה פותח בור מישלו. :) |
אני מאוד ישמח להפגש אם ירין פנים מול פנים לפי הדיבור שלו באחד האשכולות פה אני כבר משתוקק לפגוש אותו אם אתה רוצה תגיד לי איפה הוא גר ואני יקבע פגישה ויעזור לך אופי אני שונא בני אדם כאלה דרך אגב שיהיה ברור אם אני בא אתה משלם דלק :)
|
שמעו אז עוד משהו יש להם מנהל על החברה מיכאל משהו בא אלי מציע לי שהוא יכנס אלי לחברה יגנוב לקוחות מהם שאלתי אותו למה הוא אמר לי כי אני חברה טובה וגדולה והוא לא יודע כלום בשרתי גם ככה הוא אפילו שרת רדיו לא יודע להריץ או איכסון ממש בושה לחברה הזאת הם מיני יעודי ולפי מה שאני יודע הם עומדים לסגור תחברה !יותר נכון השרת נגמר להם !
|
אני מאמין שהרבה הפורום כאן מכירים את גילעד.
אתם יכולים לשאול אותו אפילו.. טוב אבל זה כבר לא משנה אני ואופיר סגרנו את העיניין היה בנינו מריבה קטנה אבל זהו סגרנו אותה. מנהלים בבקשה תיסגרו את האשכול שלי ושלו.. תודה, |
ציטוט:
אני וסימון אמרנו למיכאל שאנחנו לא רוצים אותו הוא לקח לנו איחסונים בלי שנדע ופשוט היה מסריח אם לקוחות אז אמרנו לו שאנחנו לא רוצים משהו כזה בחברה שלנו למה הוא רק יכללכל את השם הטוב שיש לנו. |
ציטוט:
--- ועומרי אל תתערב!!(זה אסף) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ