![]() |
ציטוט:
אנשי גאמא לא משרתים בתור יחידה בפני עצמה , מפזרים אותם בין היחידות השונות , זה סוג של תקן . בראיונות האישיים הם לא מחפשים לראות אם אתה יודע איך לפרוץ טופס בעזרת הזרקת SQL , הם מחפשים לראות את היצירתיות שלך , את הרצון והיכולת שלך ללמוד . אנשים שפגשתי מגאמא הם לא אנשים מטובים ביותר בתחומם לפני שהגיעו ליחידה , הם היו אנשים הרציניים ביותר ולאחר מכן התמקצעו. וזה בגדול , כי אי אפשר ממש לדבר על זה כי אף אחד לא באמת יודע את השיקולים . |
רק עם c# רוב הסיכוים שתגיע לממ"ס וגם זה לא בטוח (ממ"ס זה זבל)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שטויות, אפשר לעבור לממ"ס רק עם ידע בשפות עיליות אם הידע שלך בזה ברמה גבוה (יותר מבית ספר...) והמוח שלך פועל כמו שצריך ותפגין את הדברים האלה בראיון האישי ותרשים אותם בעוד דברים שלא דווקא קשורים לתחום הידע נטו. (נראה לי שגם קב"א גבוה במיוחד ממש לא יזיק).
בקשר ללמוד במקומך לא הייתי מטריד את עצמי בלינוקס אלא מחזק את הידע שלי בתכנות מונחה עצמים + לומד SQL. אבל אם יש לך אתר טוב בלימוד לינוקס / ווינדווס - לך על זה. ד.א הם ישאלו אותך על C++ ו- JAVA. C# יש גם, אבל זה הולך שם ביחד עם NET. אז כדי לך ללמוד C++ / JAVA (אם אין זמן ואתה הולך על אחד אז הייתי ממליץ לך C++). ממליץ על האתר של פרויקט אית"ן תריץ חיפוש בגוגל, יש גם אתרים אפילו יותר טובים באנגלית... סך הכל אני לא יודע כמה זמן יש לך. אבל בשבוע סך הכל אפשר ללמוד ממש הרבה אם ללמוד כל יום הרבה שעות.... מקווה שעזרתי |
אם אין לך הרבה ידע, עדיף שתנסה להתמקד כמה שיותר בדבר אחד, אני זוכר שלא היה לי מושג בשפות עילית כמו C,C#,JAVA והחברים לכן עניתי דברים אחרים בסוף הגעתי למשהו כזה, מה שכן יש את השאלות פתוחות שאני לדוגמא עניתי בפסקל, שיהיה ממש טוב אם תצליח לפתור כמה שיותר מהם.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ