![]() |
ציטוט:
כזכור לי, MU התחיל מגרסה 0.96...התקדם ל0.97 שהאקרים השיגו, הם שיפרו אותה כמה שיכלו (היו באגים) ולאחר מכן הוצאה הגרסה 0.97d....הדברים התגלגלו ויצאה גרסה 0.99 ו 0.99b ולגבי הבאים אחריה לא אוכל להביע את דעתי כי אני לא התעניינתי בהן. בכל מקרה, העובדות, יצאה ברשת גרסה 0.97...היו בה באגים וכידוע לי הגרסה הנ"ל, באותם הזמנים, לא שוחררה ע"י היוצרים. במידה ושחוררה, אשמח לכתבה בנושא מאתר אמין / קישור לאתר היוצרים ששם פרסמו. תודה והמשך יום נעים. |
אני חושב ש-2 המשחקים הללו אסורים כי הרבה אסרה נראה לי. בכל מקרה, כדאי לך ליצור איתם קשר.
|
המשחקים של STEAM
מקורי מותרים כמו CS המשחקים של STEAM שרתים פרוצים מותרים גם אבל בגרסה הקודמת שלהם של שרתי ה CS MAPLE STORY חוקי לגמרי כל משחק רשת שאתה מריץ שרתים מקור חוקים החברה היחידה EA לא מסכימה לשרתים פרוצים |
ציטוט:
לפי מה שאני זוכר הם הגישו תביעות לבעלי שרתים בחו"ל. שמעתי גם על מקרה בארץ. כמובן שהם לא יכולים להשתלט על כל השרתים שיש שם בחוץ, אבל אם השרת שלך יהיה גדול מספיק, אני די בטוח שינסו לתבוע אותך. שרתי משחק פרוצים מSTEAM גם לא חוקיים. למרות שזה לא חוקי, הם לא עושים כלום נגד זה. |
אפשר לסכם את זה בצורה פשוטה, כל משחק שניתן להוריד את הקבצים להרצת שרת עבורו, מאתר הרשמי של המשחק בלבד, ניתן להגיד בוודאות שזה חוקי.
כל דבר אחר - כנראה שלא. הנושא מיצה את עצמו, נעול. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ