הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת חוזרת -דיגיטק- (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=7883)

s.o.s 02-12-05 18:50

אז דודי חבל אבל הוא יחזיר לך תכסף לא תיהיה לו ברירה!
ו POPIK כולנו יודעים את זה הוא היה מחלק ללקוחות שלו תסקין שאני ויבגני תרגמנו רק כדי שיקנו ממנו ואז ממציא בהתחלה שזה הוא הכין ואז אומר שזה בכלל אלעד מקיו הוסט נתן לו תפאנל ז ויש לי תשיחה !!
ואנשים לא שאכפת לי שהוא חילק ללקוחות הרי גם ככה הפצנו את זה חינם אחר כך אכפת לי בגלל הפרנציפ!!!

pReDaToR. 02-12-05 18:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי s.o.s
אז דודי חבל אבל הוא יחזיר לך תכסף לא תיהיה לו ברירה!
ו POPIK כולנו יודעים את זה הוא היה מחלק ללקוחות שלו תסקין שאני ויבגני תרגמנו רק כדי שיקנו ממנו ואז ממציא בהתחלה שזה הוא הכין ואז אומר שזה בכלל אלעד מקיו הוסט נתן לו תפאנל ז ויש לי תשיחה !!
ואנשים לא שאכפת לי שהוא חילק ללקוחות הרי גם ככה הפצנו את זה חינם אחר כך אכפת לי בגלל הפרנציפ!!!

נקווה .

s.o.s 02-12-05 18:53

לא תודה אני לא צריך פרטים לא אכפת לי אבל זה יגרום למשהו רע למשה אז בכיף מה אכפת לי =]

aviv53 02-12-05 18:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Webitem.co.il
נקווה כי אם לא,ואני לא בא באיום,שינעל את הדלת ואם אתה רוצה קצת פרטים שלח לי הודעה פרטית

לבוא להרביץ לבנאדם בשכונה שלו ובעיר שלו...זה נראה לך הגיוני?כי נראה לי שאתה לא תצא מזה בטוב

pReDaToR. 02-12-05 18:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי aviv53
לבוא להרביץ לבנאדם בשכונה שלו ובעיר שלו...זה נראה לך הגיוני?כי נראה לי שאתה לא תצא מזה בטוב

אתה יודע מה הוא בן 17 גג,שיביא 20 חברים "שיש לו " אני אביא 5 בגיל ה30 סוסים,נראה אם החברים שלו יגנו עליו אוקיי?
ואני אמרתי שתקחו את זה רק לעתיד.

s.o.s 02-12-05 19:01

איזה 17?! בן 14 חחחח או 15
17 עלק חחחח הוא מתלהב שיש לו שותף בן 30+ שקנה את כל השרתים והוא עושה על התחת שלו כסף LOL

aviv53 02-12-05 19:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי s.o.s
איזה 17?! בן 14 חחחח או 15
17 עלק חחחח הוא מתלהב שיש לו שותף בן 30+ שקנה את כל השרתים והוא עושה על התחת שלו כסף LOL

ויש לי חבר בן 14 ואני ** **** עם תבוא לו עם 5 חברים בני 30 שיגעו בוא פה בתוך הוד השרון.

אתה פשוט לא מבין..לא הולכים לשים למישו מכות בעיר שהוא גר בה!!

s.o.s 02-12-05 19:04

בטח שהולכים אז מה מחכים שהוא יבוא לעיר שלך =) נותנים ועוד איך באים אבל לא נראה לי שדודי צריך להרביץ לו עורך דין טוב יסדר את זה לי לא אכפת יש לי קרובים שהם עורכי דין אם אני יצרך יש לי גב :)
אהה ומשה הבטחתה לי שהעורך דין שלך ישלח לי מכתב אני עוד מחכה!

מתן גיטא 02-12-05 19:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי aviv53
ויש לי חבר בן 14 ואני ** **** עם תבוא לו עם 5 חברים בני 30 שיגעו בוא פה בתוך הוד השרון.

אתה פשוט לא מבין..לא הולכים לשים למישו מכות בעיר שהוא גר בה!!

אממממ אני לא ידבר פה בהוסטס כי זה לא יפה אבל אתה טועה בגדול אז מה אם זה עיר שלו? אין דבר העומד בפני הרצון :) אם אתם צריכים משהו אני באייסי :)

eur2 02-12-05 19:36

דודי מה קורה??
בכל מקרה לעניין הזה, תראה אני לא מגיב על משה לא יודע מה הולך איתכם לא נכנס לסיפור.
מה שכן אני יגיד לך עצה לחיים, תלמד ללחוץ על בן אדם!
לא יותר מידי אבל לחץ מספיק תמיד טוב בשביל לגרום לו להחזיר משהו הוא חייב...

אם אתה לא לוחץ אתה תקבל יחס גרוע, ומניסיון אומר לך...
יש כאלה שאתה יכול לסמוך עליהם באמת שיש, איתם אין לך מה ללחוץ הם יעשו לבד.

במידה ואתה נתקל במשהו שלא, תקרא מה שרשמתי למעלה...
ללחוץ זה לא לאיים במשפט, ללחוץ זה לגרום לבן אדם לפחד, בין אם זה שליחה של צו זימון לבית משפט או או בלאיים בפגיעה ממשית שמשהו שהוא מעריך(פיזית או וירטואלית), או להביא כמה חברים לנסות להבין מה קורה.

הנה 3 דברים... לאיים בתביעה, זה כל אחד מבין שזה 90 אחוז בולשיט, תביא לבן אדם צו זימון לבית משפט ותראה שהכל חוזר אליך דיי מהר... 90 אחוז מהמקרים.

יבגני

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:57.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ