![]() |
אוהו,
הוא רק ירוויח מזה[מבחינת צבא], בהנחה שהוא לא לוחם, הוא יקבל תוספת למשכורת, אישור עבודה ויציאה מהצבא ב-12, כדי שהוא יוכל לעבוד 12 שעות ביום כדי להחזיר את הקנס. אני אישית לא מכיר את בעל האתר, אבל הייתי ממליץ לו לקחת עורך דין, לערער, לבקש להפחית את הסכום כי אין ביוכלתו לעמוד בו, ולפרוס אותו לתשלומים. |
ציטוט:
|
ואם באמת היה לו WHOIS PRIVATE והוא לא היה אומר את שמו למי אז הם היו פונים?
|
הבעלים הם דן ויובל אסולין
באמת חבל לשמוע, ורק 200K אומר שהם נקטו בכל אמצעי הזהירות הדרושים. |
כל עוד אין WHOIS PRIVATE על דומייני il.
אין טעם להריץ אתר שכזה, בכל מקרה, גם אם יהיה, בצו בית משפט, אפשר לחשוף את הבעלים[מה שהיה קורה פה] |
ציטוט:
בנוגע לPrivate whois.. אתה שוכח שאליס הם לא חבורה של ילדים שמחפשים את מי לתבוע.. יש להם עו"ד, יש להם חוקרים פרטיים.. בקיצור, כל בעל אתר (ובטח שאם הוא מתגורר בארץ) ניתן למצוא - לא מדובר באתרים קטנים ומחתרתיים.. מדובר באתרים שרצים על מס' שרתים, לא משהו שקל להסתיר. האתרים האלה מוקמים לרוב ע"י אנשים שחושבים לעשות "כסף קל" ולא כתרומה לקהילה (לרוב, אני יודע שהמקרה של Qsubs הוא שונה לחלוטין), מעבר לכך.. הם באמת גורפים קופה יפה, עד שתובעים אותם (וכולנו יודעים.. לכל אחד מהגדולים יגיעו בסופו של דבר) ואז הם מבקשים את "עזרת הציבור במימון המאבק" - מוזר, אני לא זוכר שהם שיתפו את הציבור ברווחים כשהכול רץ יפה. |
במידה והבעלים של האתר הוא מחו"ל אפשר לתבוע אותו?
|
ציטוט:
אליס היא אולי ארגון ישראלי.. אבל תזכור שמי שעומד מאחורי הם אולפני הסרטים. |
בקיצור, אלי"ס זה כמו בילוש :-)
עכשיו ברצינות, כשסגרו את דונקי, אני אישית הקמתי אתר כתוביות חלופי... ככה שגם אם יסגרו את הורדות.נט, נפסיד בקרב, אבל לא במלחמה :) |
סגרו אחד יפתחו עוד 1000
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ