![]() |
זה לא נכון,
יש המון מערכות VPS שלא תומכות "רק" במערכות BSD לסוגיהן יש מספיק שתומכות בכל מערכות מבוססות *nix ו Windows. לפי כמה בדיקות שערכנו בעניין, וירטוזו שציינת, זו המערכת הפופולרית ביותר בארה"ב לשימוש ב VPS - אך כך גם המחיר מערכת מצויינת. Jail של ה BSD, נחמדה אומנם מבחינת ביצועים - אבל דיי מוגבלת, זה VPS בערבון מוגבל. חשוב לציין שבתוכנות שציינתי לעיל אנו לא משתמשים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כתבתי במפורש(*מותאם לקוראי עברית בלבד!*) - ציטוט: "זו הסיבה שרוב מערכות הVPS מותאמות (בד"כ) לFreeBSD." - בד"כ = בדרך כלל. בכל אופן, נתייחס ל"אפשרויות מוגבלות", אני אישית מוכן להתחייב, אפשרי להריץ ולעבוד עם *כל* תוכנית(קוד פתוח) תחת Jail \ SV Inv' \ או 'VPS' לפי הגדרתכם. לגבי מערכת ה'Jail / Chroot' המובנת בFreeBSD - עליה במקור מבוססות 95% מסה"כ המערכות הקיימות בתחום הזה(Jails / כדומה ), מלבד זאת, המערכת אינה מוגבלת - בשום אופן שהוא, במידה ועשו שימוש בהגדרות דיפולטיביות ישנם מספר הגבלות / בקרים סגורים, מלבד זאת, הכל ואישית + מניסיון מוכן להתחייב להרצה אפשרית של כל תוכנית תחת הגדרת השימוש - הכל אפשרי. * נ.ב, פונה לחלק מן האנשים אשר בתגובותיהם מייחסים '"תגים" / "הערות" למערכות / פקודות / כדומה, במידה והינכם "עובדים" מול שרת 1/2/3/4 זה לא אומר שאתם "מכירים" את המערכת, גם אם אתם איתה מעל "יום יומיים", אני אישית, מתחייב אך ורק לדברים שאני בטוח בהם ב110% וגם את זה אני עושה אך ורק עם מערכות שאני *באמת* מכיר. אני אישית עובד עם מערכות Linux \ UNIX \ UBS למינהן מעל 7 שנים, גם מפן ה"תחזוקה" וגם מפן ה"אבטחה" בנוסף אני עובד עם על הצד השני - עבודה בתור "שולחן עבודה". ואני חוזר שנית, זו הסיבה היחידה שאני "אתחייב" לדברים / מביע הערות בתקיפות / כדומה. בברכה, עומר רייטר. |
הכוונה שלי מבחינת מוגבלת היא לא מבחינת ביצועים אלה מבחינת מערכות הפעלה שרצות בתוכה
Jail ע"י BSD זה אחלה של דבר, אם אתה משתמש ב BSD.. ואני יודע לקרוא מצויין, כתבת שרוב המערכות בדר"כ תומכות רק ב BSD ואמרתי שזה לא נכון, דווקא הרוב עובדות יותר עם מערכות Linux לסוגיהן |
ציטוט:
מהמעט מאוד שיש - המוצלחת ביותר (מערכת הjail של bsd) היא מן הסתם, מותאמת לBSD. גם ללינוקס יש מערכת "VPS" חוץ מVirtuouzzo שזה FreeVPS (שזה מעין גרסא חינמית שגם היא מסופקת ע"י SW-Soft דרך אגב. המערכת הטובה ביותר כיום - JAIL ואין על זה ויכוח פה בכלל. לינוקס קצת יותר מוגבלת מBSD ברמה הזו, אין מה לעשות |
ויש גם VMWare ועוד רבות אחרות, תאמין לי.
|
שאלה די כללית לדיון, האם שימוש והפעלת VPS בשרת יכל לגרום לחורי אבטחה רציניים כלשהם או שהעניין בטוח?.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ