הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מערכת אתר של Eye Soft (אתר האם) הדגמה שלו (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=8082)

somebody 03-12-05 23:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עומרי שוסטר
יש לך FF פצוע ;)

גם אצלי זה ככה..

Eye-Soft 03-12-05 23:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי somebody
גם אצלי זה ככה..

אז אתם כנראה בגרסא הישנה של FF :/ הגיע הזמן לעדכן אנשים. FF עידכן את עצמו לתקן החדש יותר לפני כמעט חודש.
http://img229.imageshack.us/my.php?image=es5xl.jpg

הינה, עשיתי את ההיפוך שדרש הFF הישן, עכשיו זה יעבוד גם אצל העצלנים שלא מעדכנים גרסאות :\

Eye-Soft 03-12-05 23:29

ציטוט:

קוד:

* Line : 174 (Level : 1) You have no background-color with your color : body
    * Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer2
    * Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer1
    * Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer4
    * Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer5
    * Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer3
    * Line : 187 (Level : 1) You have no color with your background-color : .menubaron
    * Line : 200 (Level : 1) You have no color with your background-color : .tmenubaron
    * Line : 220 (Level : 1) You have no color with your background-color : .menubar
    * Line : 249 (Level : 1) You have no background-color with your color : .topmenu
    * Line : 253 (Level : 1) You have no background-color with your color : .topmenul
    * Line : 277 (Level : 1) You have no background-color with your color : .menulink
    * Line : 282 (Level : 1) You have no background-color with your color : .small
    * Line : 290 (Level : 2) Redefinition of border-top-style : hr
    * Line : 291 (Level : 2) Redefinition of border-bottom-style : hr
    * Line : 294 (Level : 2) Redefinition of border-top-color : hr
    * Line : 302 (Level : 1) You have no background-color with your color : .map
    * Line : 308 (Level : 1) You have no background-color with your color : .maptop
    * Line : 315 (Level : 1) You have no background-color with your color : .headmap
    * Line : 394 (Level : 1) You have no background-color with your color : #autoXML83073078307307
    * Line : 418 (Level : 1) You have no background-color with your color : #autoXML83073118307311
    * Line : 474 (Level : 1) You have no background-color with your color : #autoXML83073148307314

Congratulations!

http://jigsaw.w3.org/css-validator/images/vcss This document validates as CSS!

מה שאתה העתקת זה:
Warnings

זה מודיע לך על מידע חשוב בקשר לקוד שלך, יכול להיות שככה אתה רוצה אותו, אבל מחובתו להודיע לך.
כמו שאתה יכול לראות כאן:
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer2
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer1
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer4
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer3
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer5
או כאן:
  • Line : 290 (Level : 2) Redefinition of border-top-style : hr
  • Line : 291 (Level : 2) Redefinition of border-bottom-style : hr
  • Line : 294 (Level : 2) Redefinition of border-top-color : hr
זה תקין לחלוטין, הוא פשוט אומר לך שזה קרה (אני אישית שיניתי את זה כדי שזה יהיה ככה) :]

עומרי שוסטר 03-12-05 23:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
Congratulations!

http://jigsaw.w3.org/css-validator/images/vcss This document validates as CSS!

מה שאתה העתקת זה:
Warnings

זה מודיע לך על מידע חשוב בקשר לקוד שלך, יכול להיות שככה אתה רוצה אותו, אבל מחובתו להודיע לך.
כמו שאתה יכול לראות כאן:
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer2
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer1
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer4
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer3
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer5
או כאן:
  • Line : 290 (Level : 2) Redefinition of border-top-style : hr
  • Line : 291 (Level : 2) Redefinition of border-bottom-style : hr
  • Line : 294 (Level : 2) Redefinition of border-top-color : hr
זה תקין לחלוטין, הוא פשוט אומר לך שזה קרה (אני אישית שיניתי את זה כדי שזה יהיה ככה) :]

לא לא לא אל תיהיה שמן... לא היה לי כוח לרשום בעצמי אז העתקתי אבל זה מראה דברים חשובים כמו איזורים עם מידע ריק... :O אתה מאלה שחשים שאם אם לא יכתבו שום צבע זה יהיה לבן! אבל אם רוצים לבן רושמים לבן!!!

וד"א יש לך סקין סקסי ביותר בWindows...
>>> קישור למשהו פי 2 יותר סקסי <<<

Eye-Soft 03-12-05 23:42

ציטוט:

לא לא לא אל תיהיה שמן... לא היה לי כוח לרשום בעצמי אז העתקתי אבל זה מראה דברים חשובים כמו איזורים עם מידע ריק... :O אתה מאלה שחשים שאם אם לא יכתבו שום צבע זה יהיה לבן! אבל אם רוצים לבן רושמים לבן!!!

וד"א יש לך סקין סקסי ביותר בWindows...
>>> קישור למשהו פי 2 יותר סקסי <<<

תודה :]
עכשיו, בוא אני אסביר לך אחד אחד ואתה תראה למה זה לא טעויות :P
  • Line : 174 (Level : 1) You have no background-color with your color : body זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer2 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer1 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer4 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer5 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer3 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 187 (Level : 1) You have no color with your background-color : .menubaron זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 200 (Level : 1) You have no color with your background-color : .tmenubaron זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 220 (Level : 1) You have no color with your background-color : .menubarזה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 249 (Level : 1) You have no background-color with your color : .topmenu זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 253 (Level : 1) You have no background-color with your color : .topmenul זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 277 (Level : 1) You have no background-color with your color : .menulink זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 282 (Level : 1) You have no background-color with your color : .small זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 290 (Level : 2) Redefinition of border-top-style : hr מודיע לי ששיניתי את סוג הגבול של אוביקט HR
  • Line : 291 (Level : 2) Redefinition of border-bottom-style : hr מודיע לי ששיניתי את סוג הגבול של אוביקט HR
  • Line : 294 (Level : 2) Redefinition of border-top-color : hr מודיע לי ששיניתי את צבע האובייקט.
  • Line : 302 (Level : 1) You have no background-color with your color : .map זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 308 (Level : 1) You have no background-color with your color : .maptop זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 315 (Level : 1) You have no background-color with your color : .headmap זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.

עומרי שוסטר 03-12-05 23:44

ציטוט:

תודה :]
עכשיו, בוא אני אסביר לך אחד אחד ואתה תראה למה זה לא טעויות :P
  • Line : 174 (Level : 1) You have no background-color with your color : body זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer2 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer1 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer4 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer5 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 182 (Level : 2) Redefinition of visibility : #layer3 מזהיר אותי על שינוי מצב התצוגה של הLayer ממצב נראה לבלתי נראה ולהפך.
  • Line : 187 (Level : 1) You have no color with your background-color : .menubaron זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 200 (Level : 1) You have no color with your background-color : .tmenubaron זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 220 (Level : 1) You have no color with your background-color : .menubarזה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 249 (Level : 1) You have no background-color with your color : .topmenu זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 253 (Level : 1) You have no background-color with your color : .topmenul זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 277 (Level : 1) You have no background-color with your color : .menulink זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 282 (Level : 1) You have no background-color with your color : .small זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 290 (Level : 2) Redefinition of border-top-style : hr מודיע לי ששיניתי את סוג הגבול של אוביקט HR
  • Line : 291 (Level : 2) Redefinition of border-bottom-style : hr מודיע לי ששיניתי את סוג הגבול של אוביקט HR
  • Line : 294 (Level : 2) Redefinition of border-top-color : hr מודיע לי ששיניתי את צבע האובייקט.
  • Line : 302 (Level : 1) You have no background-color with your color : .map זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 308 (Level : 1) You have no background-color with your color : .maptop זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.
  • Line : 315 (Level : 1) You have no background-color with your color : .headmap זה אומר שלא הגדרתי צבע רקע, אבל הגדרתי צבע לכתב. לא הגדרתי צבע רקע, כי אני לא רוצה אחד. בכלל ! אם אני אגדיר לבן זה יהיה לבן, אם אני לא אגדיר זה יהיה שקוף.

אני לא אקרא את זה... זה יהיה שיעמום טהור... חחח אני לא מאמין שאתה משקיע כל כך הרבה על תגובה... :qqb008:

Eye-Soft 03-12-05 23:48

ציטוט:

אני לא אקרא את זה... זה יהיה שיעמום טהור... חחח אני לא מאמין שאתה משקיע כל כך הרבה על תגובה... :qqb008:

נראה לך שהשקעתי ? תסתכל שוב, רובם זה אותה הערה כי זה על אותו הרעיון. זה הרבה Ctrl+V :] כתבתי בערך 4 דברים ושיכפלתי אותם. זה תמיד על הרעיון של הbackground-color והשינויים בHR ובLayers.

עומרי שוסטר 04-12-05 00:03

ציטוט:

נראה לך שהשקעתי ? תסתכל שוב, רובם זה אותה הערה כי זה על אותו הרעיון. זה הרבה Ctrl+V :] כתבתי בערך 4 דברים ושיכפלתי אותם. זה תמיד על הרעיון של הbackground-color והשינויים בHR ובLayers.

סבבה מה שעושה לך טוב :qqb007:

Eran-s 04-12-05 00:25

נראה טוב מאוד, בהצלחה..

k.machine 04-12-05 00:41

eyesoft:
דבר ראשון, קבל צל"ש. נראה מעולה.

דבר שני,יש כמה הערות:
-בתכנון המקורי, התיק עבודות יהיה לתכנות ברובו, או לעיצוב ברובו? כי בד"כ אם תיכננת שזה יהיה עיצוב ברובו, אז תרשום מתחת ללוגו : עיצוב ותכנות ולא ההפך.

-בקשר לתאימות לפיירפוקס:
מצד אחד, אתה צודק. לאלו שזה "מתפרק" להם בפיירפוקס צריכים לעדכן. והכל יסתדר.
מצד שני, אם ידעת מראש שאלו שלא עידכנו, יראו שגיאות, לא יכלת לסדר את הכל מההתחלה? :)

-מה הקטע עם הeye הזה?
יש כבר את יוסי (coloreye), אני חושב שזה חוסר מקוריות. אתה אמור למצוא שם שאין לאף אחד.
-ואני לא מוצא שום קשר בין הeye לבין התוכן שהאתר אמור להעביר. ממש שום קשר.
-הערה בונה שלי: שנה את השם, למשהו יחודי, ושקשור במידה מסויימת לתוכן שהוא אמור להעביר לזה שגולש באתר.

-לאיזה מטרה האתר? הצגת תיק עבודות? או פתיחת עסק שאמור להניב רווחים?
-אם אתה מתכוון להציג בו עבודות, עדיף שתעשה את כולו לתחום הזה. ובנוסף, תעשה - "פינה עסקית"- שבה תציג את התחום שלך, כאחד שיודע לבנות אתרים.

זהו סה"כ.

בהצלחה:)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:21.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ