![]() |
האם קיבלת כבר את הכסף?
והאם ביקשת תשלום בהעברה בנקאית או בצ'ק? בכל מקרה, אין צורך להיכנס לפאניקה. במידה והכסף שלך הורווח בצורה חוקית, באתרים חוקיים, אין סיכוי שלא תקבל את כספך. |
ציטוט:
כבר במשך כשנתיים אני עובד עם אדסנס ויצא לי לקבל כבר כמה וכמה פעמים תשלומים. אני אוהב לצבור עד שיש סכום מכובד ואז למשוך אותו. בד"כ אני לא אוהב למשוך סכומים קטנים של 100-150 דולר. בכל אופן אני תמיד מקבל את התשלומים שלי בהעברה בנקאית לחשבון. קיבלתי התייחסות רשמתי בפורום של AdSense payments והם אמרו שהם looking into it.. כך שזה לא אומר בינתיים הרבה. בכל מקרה, נתן להם חודש חודשיים, בית המשפט לתביעות קטניות תמיד זמין ;) |
אם זה כסף שלך ובאמת אכפת לך אין דבר שימנע ממך לדבר איתם ישירות, גם אם השיחה תעלה לך כמה שקלים לחו"ל אני ממליץ לך לדבר איתם .
|
ציטוט:
באמת שיש דבר אחד ויחיד שיכול למנוע ממני - אין לי שום אפשרות ליצור איתם קשר. זו החברה היחידה בעולם בגודל הזה שמסתתרת מהלקוחות/שותפים שלה בכזאת יעילות ונחישות. |
אני כבר שנים איתם ולא קרה לי כזה דבר.
אוליי לא עשית משהוא טוב,לא הגיוני ביכלל! |
זה העדכון האחרון שקיבלתי מהם בנושא שלי:
The balance transfer had a few hiccups when you accepted the new T&Cs. You will receive a payment at the end of this month. |
רק לעדכן:
אתמול קיבלתי תשלום, כך שהכל התסדר. |
אצלי כתוב בחשבון של אדסנס שהתשלום בוצע בתאריך 26 לפברואר, אבל שאני בודק את החשבון בנק שלי לא עבר כלום...
|
ציטוט:
בד"כ לוקח מספר ימים לביצוע ההעברה בפועל. |
רק לעידכון, אני קיבלתי את התשלום מהם אתמול.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ