הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אתר לעסק (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=81178)

someone100 15-02-10 18:48

היום אנשים בני 60 גולשים באינטרנט .

קהל יעד צעיר (לא בני 12 ) הולכים למסעדות. אני מאמין שאין לך נסיון עם פליירים חברה ומתוך נסיון במסעדות ( הן מחברים שסיפרו לי על החחויות שלהם כלקוחות והן כספקים) אני יכול להגיד שהיעילות של הענין די חלשה. אגב אם אז עדיף מגנטים(כי הם נשארים לאורך זמן על המקרר ). אגב , כמות הפניות(יחס המרה ) היא לא פונקציה של הצפיות.

תוכל לתת את הנסיון שלך בענין? אני רואה שאתה יורה נתונים בלי קשר.

tzahi_k 15-02-10 19:30

אין לי נסיון במסעדנות ואין לי ניסיון בחלוקת פלאיירים אבל מה שכן יש לי זה ניסיון באינטרנט
אתר אינטרנט למסעדה עממית בעל קהל מצומצם לא יתן מענה ולא יתן שום פרסום חוץ מהוצאות מיותרות.
אני מנהל עסק לבניית אתרי אינטרנט והכי קל לי זה להגיד לו בו אני יקים עבורך אתר אינטרנט אבל חבל לו על הכסף..
אם היה מדובר בפאב/מסעדה שקהל היעד שלה מצדיק אתר אינטרנט אז זה כבר נושא אחר
אבל מסעדה עממית עם קהל יעד של פועלים בשעות הצהריים לא מצדיק אתר אינטרנט כי אף פועל לא נכנס לאינטרט לפני שהוא הולך לאכול.

AlmogBaku 15-02-10 20:06

ח'ברה, אני לא מכיר את העסק כך שאין לי מושג מה המהלך הנכון עבורו.

בכל אופן חשוב להבין שזה לא חד משמעי, זה לכאן ולכאן. שוב הכל תלוי בקהל היעד, במטרות, ובעסק.
חשוב לעשות תהליך נכון, ובמידה והתהליך נכון נוכל לראות בבירור האם יש צורך באתר או לא.
לפעמים, עדיף וכדאי לבנות אתר גם בשביל השם הטוב, ולאו דאווקה בשביל לקוחות חדשים. זה גם שיקול חשוב. הכל תלוי ביעדים ובמטרות.

אשמח לייעץ לך במידה ותרצה, ובמידה ותחליטו שאתם מעוניינים להמשיך במסלול בהקמת האתר, אשמח אף לעמוד לרשותכם.

אלמוג בקו,
0502288744
almog.baku@gmail.com

b-s 16-02-10 01:45

3700 ש"ח
ואנחנו נספק לך אתר מעוצב ברמה גבוה
כולל פאנל ניהול להוספת עדכונים.
כולל אחסון ודומיין לשנה .תוספת 50 שקל לדומיין ישראלי לשנה.
------------------------------------------------
www.rejuv.co.il- חברה גדולה שעשינו לה עבודה
www.downow.me- עוד עבודה שלנו ללקוח
www.newaylook.co.il- עובד עבודה שלנו
------------------------------------------------
תוכל ליצור איתנו קשר
msn: bs160@walla.com

Eliezer 16-02-10 07:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי tzahi_k (פרסם 755709)
someone100,אתה מדבר שטויות..
המסעדה של ההורים שלו הינה מסעדה עממית ולא מסעדת שף גורמה שזקוקה לאתר אינטרנט
המסעדה הזאת לא פתוחה 24 שעות ביממה וגם אם כן הקהל בטירת הכרמל שבאמת יוצא למסעדות לא יצא למסעדה עממית בשעות הלילה המאוחרות אלה יפוץ לעיר השכנה חיפה.
אין בשביל מה לעשות אתר אינטרנט למסעד כזאת פלאיירים,פרסום בעיתון מקומי יתן הרבה יותר אפקטיביות מאשר אתר אינטרנט ללא גולשים.
המסעדה הנ"ל היא בעיר קטנה שכל כולה יש בה 10-15 אלף איש שמתוכם אולי ל 70 אחוז יש אינטרנט בבית האם משתלם להקים אתר אינטרנט למסעדה כזאת? המסעדה הזאת לא תביא קהל חיצוני שיסע במיוחד בשבילה מערים אחרות באזור.
בקיצור רק פלאיירים ופרסום בעיתון מקומי

בטירה יש 15-20 אלף ואל תזלזל מזאת אומרת 70% ללא אינטרנט? כמעט בכל בית בטירה יש מחשב ואינטרנט
מה שכן אתה צודק בקשר לעממיות של המסעדה, פלאיירים יביאו יותר אפקטיביות מאתר עם תחזוק שוטף שהסיכוי שיבואו אליה מבחוץ הוא פחות והכי ברור שיבואו מבפנים... העניין שכבר מכירים אותה כאן בטירה... לתת פוש קטן עם פרסום פלאיירים ומבצעים יעזור לדעתי...

tzahi_k 16-02-10 11:57

אני לא זלזלתי בטירה
אבל אין שום מקום בארץ ששיעור האינטרנט בו הוא 100%
אז ציינתי שיש בטח כ 70% בתי אב עם אינטרנט.
שוב אני אומר אף אחד לא יגיע למסעדה מעיר אחרת חוץ מטירה ובטירה המסעדה הנ"ל מוכרת והיא יותר מסעדת פועלים ככה שאין לה שום צורך באתר אינטרנט.
תודה

yNaxon 16-02-10 13:40

אני מאמין שאם פותח הנושא היה רוצה להתייעץ אם כדאי או לא לפתוח אתר, הוא היה פותח נושא שמיועד לכך.

בבקשה להיצמד לנושא.

talsela87 12-07-10 10:02

אכן צודקים,
אפשר לראות עבודות של האנשים שהציעו את עסקיהם כאן?
מי מטירה כאן??

Dynamo 12-07-10 11:55

אני ליד טירה ( בחיפה ) ומכיר את המסעדה הזאת טוב טוב :),
אם אתה עדיין מעוניין באתר צור קשר בפרטי,
מסנג'ר: haim.s.d@windowslive.com
נייד: 054-8129827

watercolor 15-07-10 22:47

שלום אני אשמח לעזור לך בבניית אתר למסעדה אני מעצב שתמתסק בתחום כבר 5 שנים
אם אתה מעוניין צור עימי קשר פרטים בחתימה ואשמח להתקדם איתך בתהליך

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:21.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ