הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   הטבות לחיילים ברשתות הסלולר... (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=81184)

דור 13-02-10 16:22

ברגע שקיבלת צו גיוס (כמעט בטוח שלא צו ראשון) תוכל להצטרף למסלול חיילים.

עומרי, כמה שזה נשמע מגוחך, אבל זה התנאי

עמרי שוסטר 13-02-10 16:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ruslanz (פרסם 755564)
מה אתה פותח ת'פה שלך בכלל?! למה אתה יודע אם אני משתמט או הולך לשרת בקרבי?!

ילד, מי דיבר עליך?
דיברתי על הרעיון של לחלק הטבות לכל שמעק עם צו ראשון.

1. תרגיע.
2. זה לא כזה משנה אם אתה קרבי או לא, דופקים אותך כספית בכל מצב (ג'ובניקים מרוויחים משמעותית פחות).

ben the master 13-02-10 17:09

אני עשיתי ככה קיבלתי צו ראשון עוד לפני גיוס והצטרפתי למסלול חיילים באורנג' כיום אני מנוי ב4 חברות אורנג' סלקום פלאפון מירס
אורנג' לא אני משלם אלא ההורים שלי אבל 3 המכשירים שלי אני משלם לבד
המלצה שלי בצו ראשון תבקשו ג'ובני'ק יש כאלה שהם אתגריים ומוכנים ללכת לקרבי תותחנים , שיריון וכ'ו
אבל תאמינו או לא גם ג'ובניקים תורמים מאוד לצבא ודרכםן אתה יכול ללכת ללמוד ולהלשלים הכנסה !

Sagi 13-02-10 18:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 755566)
ילד, מי דיבר עליך?
דיברתי על הרעיון של לחלק הטבות לכל שמעק עם צו ראשון.

1. תרגיע.
2. זה לא כזה משנה אם אתה קרבי או לא, דופקים אותך כספית בכל מצב (ג'ובניקים מרוויחים משמעותית פחות).

עמרי יש לי עצה להגדיל את המשכורת..
תברחחחחחחחחחח

Labs 13-02-10 18:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ben the master (פרסם 755569)
אני עשיתי ככה קיבלתי צו ראשון עוד לפני גיוס והצטרפתי למסלול חיילים באורנג' כיום אני מנוי ב4 חברות אורנג' סלקום פלאפון מירס
אורנג' לא אני משלם אלא ההורים שלי אבל 3 המכשירים שלי אני משלם לבד
המלצה שלי בצו ראשון תבקשו ג'ובני'ק יש כאלה שהם אתגריים ומוכנים ללכת לקרבי תותחנים , שיריון וכ'ו
אבל תאמינו או לא גם ג'ובניקים תורמים מאוד לצבא ודרכםן אתה יכול ללכת ללמוד ולהלשלים הכנסה !

:-0 עזוב צבא למה שפשוט כולם ישארו בבית וזהו ככה אתה יכול להמשיך בלימודים להתחיל קריירה וזה
למה שאנחנו נילך לקרבי יש מספיק פרייארים שיעשו את זה בישבלינו

מה זה המילים האלו?! ויש ג'ובניקים שתורמים לצבא אבל יש כל כך הרבה ג'ובניקים שבגדול לא עושים כלום ואלא אם אתה הולך לבאמת משהו משמעותי באמת עדיף קרבי לפחות תעשה משהו 3 שנים שאשכרה משמעותי
אם אתה יושב מאחורי שולחן קורא חתיכת נייר ומעביר אותה למישהו אחר צר לי להגיד לך זה לא משמעותי

עמרי שוסטר 13-02-10 18:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Labs (פרסם 755576)
:-0 עזוב צבא למה שפשוט כולם ישארו בבית וזהו ככה אתה יכול להמשיך בלימודים להתחיל קריירה וזה
למה שאנחנו נילך לקרבי יש מספיק פרייארים שיעשו את זה בישבלינו

מה זה המילים האלו?! ויש ג'ובניקים שתורמים לצבא אבל יש כל כך הרבה ג'ובניקים שבגדול לא עושים כלום ואלא אם אתה הולך לבאמת משהו משמעותי באמת עדיף קרבי לפחות תעשה משהו 3 שנים שאשכרה משמעותי
אם אתה יושב מאחורי שולחן קורא חתיכת נייר ומעביר אותה למישהו אחר צר לי להגיד לך זה לא משמעותי

אני אמור להבין מהחתימה שאתה בחרוב? (:
איך החדרים החדשים בפלס? |Lol|

Labs 13-02-10 20:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 755577)
אני אמור להבין מהחתימה שאתה בחרוב? (:
איך החדרים החדשים בפלס? |Lol|

תענוג אין כמו לקום בבוקר קר עם מזגן
מה שכן כרגע אני בחדרים משנות 30 של המנדט הבריטי בצריפין |עצוב| (קורס חובשים קרביים)

עמרי שוסטר 13-02-10 20:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Labs (פרסם 755582)
תענוג אין כמו לקום בבוקר קר עם מזגן
מה שכן כרגע אני בחדרים משנות 30 של המנדט הבריטי בצריפין |עצוב| (קורס חובשים קרביים)

אתה בחדר, מה אתה מתבכיין? |Lol|

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:07.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ