![]() |
ציטוט:
|
יכול להיות גם שהמעבד הלך, אולי עשו לו OC ושמו לו voltage גבוה מדי והוא פשוט עושה קצר.
|
ציטוט:
ויש שם משחה .. ניסתי להפעיל בלי הקירור שיושב עליו גם לא עובד . |
|: אין אפשרות לערוך ,
בנוגע לדברי אבי, הייתה שם יותר מידי משחה, ניקיתי ממנה קצת החזרתי את המאוורר ועדין אותו הדבר .. משום מה זה מריח לי כמו איזה קצר איפה שהוא בלוח או בסוקט של המעבד . |
כנראה שזה קצר.
|
ציטוט:
זו השאלה |: |
או שהמעבד,או שהחיבורים של המעבד מקצרים,תנסה להשיג מעבד רק לבדיקה,אם הכל עובד אז תחליף מעבד,אם לא אז בעיה בלוח אם ותחליף לוח אם
|
ציטוט:
הלוח יקצר אותו או מה שזה לא יהיה והוא גם כן ישרף . אגב, על מעבד יש אחריות לכול החיים לא ? או משו בסגנון ? ואם אני אקח את המעבד ואבדוק על מחשב אחר ? מה יקרה אז? במקרה של קצר או שהמעבד תקול ? המחשב אמור לבצע גם כן ריסטים ? |
ציטוט:
אם יש קצר במעבד פשוט זה יעשה ריסטים אם תחבר למחשב אחר אחר, אבל אל תיקח את הדברים שלי כתשובה חד משמעית כי אני לא בטוח אם ייגרם נזק לחלקים אחרים,תחכה לתשובה של אנשים שמבינים בזה יותר ממני |
ציטוט:
הוצאתי את כול הלוח אמ מהקופסא הפעלתי ווואלה עדין לא עובד .. זה הדבר הכי מוזר שניתקלתי בו |: פשוט הפעלתי את הלוח ריק ועדין לא עובד .. חשבתי שזה בידודים כמו שאומרים בחנות . מוזר לגמרי . עכשיו אופציה אחרונה שנישארה זה מעבד . למישהו יש עוד רעיונות ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ