![]() |
ציטוט:
לי נראה שההצבעות לא אמיתיות ואז בקרב אינטרסים .. כי רק בצפיות ביוטוב יש למולדובה יותר צפיות פי 2-3 מהגרמנית שזכתה , ואפשר כבר להבין לפי הצפיות שיותר אנשים אוהבים את זה... לי כל הסיפור נראה כבר חשוד ומכור מראש כל שנה.. |
האמת? לי לא נראה מכור בכלל.
תאכלס, ממי שראה פה את האירויזיון, מי באמת שלח SMS והצביע? בשנה הבאה אוליי אם נצביע יותר אז גם נוכל להשפיע על המוזיקה האהובה עלינו. |
ציטוט:
כי הבנתי שזה בלוף... בכל מקרה אני מת על השיר של מולדובה חח הקטע של הכינור והסקסופון הכי קטלני http://www.youtube.com/watch?v=ECyeU...eature=related |
אני לא חושב שהאירוויזיון מכור,פשוט אזרחי המדינות מצביעים לשכנות שלהם ולא תמיד לפי איכות השיר
|
היה מלא פוליטיקה שם רוסיה הצביעו לגאורגיה .. הגיוני?
|
ציטוט:
אבל תחשוב כמה גרמנים מטיילים באירופה וכמובן שהם הצביעו למדינה שלהם.. בנוסף אל תשכחו שאחוזי ההצבעה מאוד נמוכים ויותר מזה מה שאנחנו בתור ישראלים אוהבים.. לפני חודש הייתי באמסטרדם לא הבנתי איך לעזאזל הם לא מתביישים להשמיע את המוזיקה המקומית שלהם במועדונים... זה היה זוועה והם כולם נהנו ושרו.. כמו שנאמר... על טעם ועל ריח. אגב, שימו לב שכמה שאנחנו חושבים שהוא הזוי , צביקה פיק יודע בדיוק מה נשמע טוב באירופה ומה לא. בארץ הוא נתפס כמו זקן אידיוט שעבר זמנו, אבל הבנאדם הביא זכייה באירווזיון באמצעות שיר שהוא כתב כי השיר והלחן התאימו לאירווזיון. |
ציטוט:
מה שהכי הורג אותי זה איך סרביה הגיעו עם היצור הזה והשיר הגרוע הזה למקום כל כך גבוה יחסית לשאר ... |
לא חשבתי שהראל יגיע אפילו לעשר הראשונים חוץ מזה שבחיים לא ראיתי ואני לא יראה את הדבר הטיפשי הזה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ