![]() |
קודם כל יש לך מזל שאני עוזר לך, אחרי כל מה שאמרת פה ושהפרת את ההסכם שלנו וששיקרת ושהכפשת את השם שלי אני לא חייב לך כלום!
עכשיו, מה קורה שלחצת על claim the money? יכול להיות שאין לך חשבון פייפל? תקרא את האיימיל פשוט... וזה אמור לעבוד... |
למה שאתה קורא "הכפשת שם" יש ביטוי "הוצאת דיבה" ובמידה ואתה צודק וזה באמת המצב אז יש לך את כל הזכויות לתבוע אותו.
ודבר נוסף, יש מצב שהPP לקח את הדולר הזה כעמלה. הוא לוקח כמה אחוזים מכל העברה אבל יש מצב שגם יש לו מינמום שהוא לוקח. בשביל זה הייתי ממליץ לכם לראות הסטוריה בPP ולבדוק התאמות בין החשבונות שלכם. |
רק שתדעו שהגבתי פה בפורום והמשתמש הזה שלח לי הודעת נאצה מקווה שיעיפו אותו מהאתר הזה, ובאמת כדאי שתתבע אותו! אני מצטרף אליך בתביעה ייצוגית אם צריך..
|
אל תגזימו... זה בסך הכל דולר, אבל שידע איך להתבטא ולהתנהג...
|
benb יחתיכת ילדון קטן לא מפחידים זו** בז** וכבר ביקשתי ממך לא להתערב במה שלא קשור אליך
אני מאמין שפנים מול פנים לא הייתה מסוגל לדבר אליי ככה , ושנית הכסף לא עבר אליי זה סימן שלא חייבו אותך אז לך לפייפאל אוליי הכסף עבר אליהם ?? ועכשיו בידיוק מישהוא גם שלח לי והוא ביכלל אמר שאין אפשרות לשלוח אליי , אז אוליי אתה ביכלל בא לרמות . וכן יש לי חשבון פייפאל אני מוכן לצלם מסך שהכסף לא עבר אליי , אז מה אתה רוצה ??? |
בבהירות הדולר הוא כבר לא הבעיה. הבעיה היא שמשתמשים אחרים בפורום יראו את כל ההודעות שלו ויחשבו שאתה נבזה ולא יעבדו איתך.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טעות, מחקתי את ההודעה
|
הזנתי את פרטי הכרטיס אשראי , אין לי סיבה לעבוד עלייך שתבין ...
קיבלתה כבר פרסום אחד ולא קיבלתי כסף בכלל (לא שאני מאשים אותך) ואני מאמין שלא לקחו ממך כסף , תבדוק את זה ... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ