![]() |
וששמים לרגע בצד את הנושא של הדומיינים בתשלום ( יקר לעומת פחות יקר וישראלים לעומת עולמיים ) ומדברים רק על החינמיים לעומת דומיינים בתשלום,
קישור איכותי יותר עם אותם מאפיינים של האתר יבוא מאתר עם דומיין בתשלום? |
השגת קישורים לא רלוונטים לתחום שלך הינה לרב קלה, לכן הייתי ממליץ לקחת קישור מהאתר הרלוונטי והקשור לתחום שלך ( במידה והוא מדורג נורמלי ולא כמו מאמר זרוק אי שם בעמודים ),
מאחר ואתה יכול להשיג קישורים אחרים מאתרים שונים. בהצלחה. |
אבל ברחתם מהנושא, אני מדבר על דומיין חינמי..
|
ציטוט:
|
כן אבל גם תשובה מדוייקת לא נתת ;P
|
ציטוט:
פה אתה צריך טיפה לחשוב בצורה ביקורתית . בכל שאלה שאתה שואל על גוגל תמיד יהיו 10 מומחים שיגידו תשובה א' 10 שיגידו תשובה ב' ו 5000 תשובות אחרות. אנסה להמשיך את הדיון : "איך תנטרל את שוני בתרומת הקישורים בין שני האתרים שהוא לא השוני בין הסיומות של הדומינים ?" כדי לבדוק את העניין את חייב לנטרל וותק (ועוד פרמטרים משפיעים) של הדומינים בהשווה על בסיס סיומת אתה חייב דומנים ממש חדשים אחרת אם תיקח דומין INFO ודומין חינמי כאשר הראשון בן 5 שנים אבל עם PR 0 לאומת דומין חינמי שהוא עם PR0 שלא אונקס עדין ולכן בגלל שיש כאן גורמים נוספים המבחן לא יהיה קביל. להערכתי צריך לקחת דומנים חדשים שלא אונקסו במצב כזה כאשר אתה עורך את המבחן. |
אבל הקטע שאם אני אעשה את זה התשובה תהיה שלי נכונה, אבל אני מאמין שאני לא הראשון שאני חושב על זה ואחרים עשו את זה כבר.. אולי יש אחד כזה פה או כמה שיודעים על אחד כזה.. או אפילו רק קראו את זה.
|
SOMEONE100.. יצאת פה ממש חופר.. תגיד שאתה לא יודע את התשובה, ואם אתה יודע, אז תעזור לבנאדם בפעם הזו ותגיד לו שבפעם הבאה יישתמש בתשובה שנתת לו כדי להפעיל את הראש.
|
ציטוט:
אני הצעתי לנטרל את וותק הדומינים במבחן המקורי שהציע Dynamo אולי אתה גם תשתתף בדיון במקום לצפות לתשובות של כן ולא. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ