![]() |
ציטוט:
וכל מה שאמרתי היה נכון... |
שלום dabi,
אני חותך אתרים מזה זמן רב, עובד על פי התקן W3C, סמנטיקה מלאה באתר, מתאים את האתר לכל הדפדפנים כולל IE6, עבודה מקצועית והכי יעילה שיש תקבל. אני לוקח עבור שעה כ-50 שקלים. אם תרצה להתקדם אנא שלח לי הודעה פרטית. יום טוב. |
מחיר הגיוני לקידוד זה 50 שקל לשעה.
100, אפשר לשלם לבן אדם ממש מקצועי על מנת שהקידוד יצא בצורה חכמה מהרגיל. במידה ואתה מחפש מישהו זול, יש מלא ברשת אבל הבעיה שאין להם איכות והם בד"כ ילדים קטנים. לכן עדיף יקר ואיכותי, ותכבד את אלה שמציעים לך 70-100 שקל כי כנראה הם יודעים מה הם עושים. |
ציטוט:
+10.. |
ציטוט:
זה בכלל לא קל לקודד, וזה לא לוקח שעה-שעתיים. לוקח זמן למקם הכול כפי שצריך, עם קוד נקי וטוב. רק העניין של החיתוך עצמו בפוטושופ לוקח אולי 20 דק', לחתוך באופן מדוייק ואחיד ושיהיה קל לעבוד עם התמונות. אז אל תזלזל סתם באנשים. אני בעיקרון לוקח בערך 150-200 לקידוד, אבל הכול תלוי בעיצוב וכמה מסובך העיצוב... צור קשר: puma@puma-design.info (מסנג'ר בלבד) |
בגלל של90 אחוז מהמקודדים פה בפורום אין עבודה יומיומית של קידוד, הם רוצים הרבה לשעה.
אבל אם תמצא מקודד ותגיד לו שאתה תביא לו 40 שקל לשעה, כל יום, 8 שעות, כל מקודד פה יקפוץ עלייך הם מבקשים 50-100 לשעה בגלל שזה עבודה חד פעמית. |
ציטוט:
זכותו של בן אדם לשלם פחות ויש כאלו שיסכימו לקודד דף תמורת דומין או בחינם. תמיד אפשר מישהו שיעשה במחיר נמוך. נו אז מה ? אין מה להתלהם על כך. ומחיר של 100 זה לא יקר למי שצריך איכות כמו שזה תמורת דומין לדף ראשי זה לא נמוך לאדם המתאים. בהצלחה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ