![]() |
http://dwx.co.il/Hosting/images/DA-login-block.png
http://dwx.co.il/Hosting/images/domain-search-block.png קודם תסיימו לחתוך עד הסוף, ואח"כ תמכרו חוץ מזה שמקמתם שם הכל במיקום אבסולוטי, וזה ממש יקשה על עריכה, והעיצוב גם לא יהיה נמתח, כלומר שכשאני יוסיף טקסט זה יעלה על הבלוקים שלמטה |
זה לא יעלה O.O
בכל מקרה צודק לא שמתי לב אני ידבר עם המקודד שלי . |
ציטוט:
וגם הקוד נראה כאילו הוא נעשה ע"י מערכת אוטומטית, אז תברר שהמקודד באמת "קידד" ולא השתמש בתוכנה כמו SiteGrinder שאתה פשוט נותן לה כמה הגדרות והיא מחזירה לך דף HTML מקודד, כי לפי הקוד זה נראה ככה |
הוא קידד
אבל אתה יכול להסביר לי מה זה הSiteGrinder? אם אני מעצב אתר אני מביא לה וזה ישר מקודד לפי תקן והכל? |
ציטוט:
ושלא יעלו לך רעיונות לראש למכור קידודים שהתוכנה ביצעה, כי אז אתה סתם תצא רמאי, וגם תספק קידודים גרועים |
ברור שלא
יש לי מקודדים משלי יש לא אחלה ביקורות על החברה אני לאר הולך להרוס תמוניטים בכל מקרה המקודדים שלי עסוקים עם לקוחות ורציתי לעשות עיצוב בעצמי,ולקודד אותו בשבילי אם זה אפשרי , |
יש אי-דיוקים בחיתוך.
כל מני דברים שמרגיזים קצת. עזוב את האזור של "חיפוש שמות מתחם" שבכלל לא חתוך. צריך שיהיה בתפריט של האתר מצב כלשהו במעבר עכבר על הקישורים. הבאר המרכזי, יש שם קישורים עם מספרים, אז צריך לבנות להם JS עם אפקט כלשהו שמחליף שם את הטקסט, את התמונה וכו'.. ברשימה של החבילות מתחת לבאר, הייתי מצפה שהקישורים ל"פרטים נוספים" או "הזמנה" יהיו מוגדים בתור display:block ולהגדיר להם רוחב וגובה בהתאם לדיב שהם נמצאים בתוכו. מציק לי במיוחד שהכל החיתוך מציג בהתחלה ערימה של דיבים עם התמונות של האתר, ואח"כ דיבים עם הטקסט, שכל אחד מהם מכיל מאפיין style על ה-HTML. איך אתה מגיע למצב שהקופסאות של החבילות, יש div שמכיל את כל הכותרות, אח"כ div שמכיל את ההשורה הראשונה בקופסא, אח"כ את השורה השניה וכן הלאה.. זה מיועד למערכת ניהול תוכן, או לעבודה שחורה ומפרכת של אנשים שמעדכנים את האתר שלהם רק דרך הקוד? |
?
|
עיצוב יפה אבל סגנון קצת חרוש שמזכיר המון עיצובים,
קידוד לא משהו בכלל. בהצלחה. |
בהצלחה במכירה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ