הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מכרז | אתר מצליח ברשת האינטרנט מעל 10 אלף גולשים יחודיים ביום- המחיר ירד ב20%! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=85037)

anti 17-09-10 16:55

GlobalServ ,
1. היו גם 44 אלף כניסות יחודיות פעם, אז מה? הזמנים השתנו.
2. איך אתה יודע מה היא כמות ההמרות באתר? אתה עובד אצלי? אני מדווח לך על אחוזי המרה?
עד כמה שזכור לי ממש לא ואתה לא קשור בשום קשר לאף פרסומת אצלנו. אז תן גז.
3. אתה מוזמן לנסות ולעקוף אותי בגוגל

shuval, זה ירידה בכללי, לא רק אצלנו, אצל כולם. והאמת שהרווחים לא ירדו כל כך הרבה מאז

AvivSeo, מאיפה הבאת את זה שאין בכלל רווחים? תפסיק להמציא שקרים .

apesahov, אני בטוח שהוא שווה מה שהוא מכניס בחודש. שזה בערך הסכום שציינת. ככה שהוא שווה הרבה יותר.

NextWebs.Net, נראלי שכבר דיברנו על זה לא?

ולכולכם, אם יש לכם תלונות אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי ולא להגיב פה זהו אשכול להציע הצעות בלבד
אף אחד לא ביקש את התגובות הלא מעניינות שלכם.

SpiKerG 17-09-10 17:11

anti - אתה חי בסרט מערוץ הופ..
המחיר שאתה מבקש לא סביר ולא הגיוני מה גם שמי שקונה את האתר צריך להוציא כל פעם כסף לסיסמאות.
מחיר לא הגיוני על אתר "עילג" וחסר טעם.

anti 18-09-10 23:21

SpiKerG, מבחינת הוצאות הן שואפות ל0 ש"ח בחודש.
המחיר הוא הגיוני לחלוטין, ויכול להיות שהאתר "עילג" אבל הוא מכניס כסף וזה מה שחשוב.

Insane 18-09-10 23:28

תהיה מציאותי, במחיר הזה עדיף לקנות רכב מאשר לקנות אתר אינטרנט שהכניסות שלו כל הזמן יורדות.

anti 19-09-10 00:10

אתה מוזמן לקנות רכב ולהגיד לי אם הוא מכניס לך כסף בצורה פסיבית או מוציא לך.

אגב, מה לא ברור בזה שאני לא מעוניין בתגובות שלכם? רק תגובות של כאלה שמעוניינים לקנות בבקשה

SuperDiv 19-09-10 13:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי anti (פרסם 779858)
אתה מוזמן לקנות רכב ולהגיד לי אם הוא מכניס לך כסף בצורה פסיבית או מוציא לך.

אגב, מה לא ברור בזה שאני לא מעוניין בתגובות שלכם? רק תגובות של כאלה שמעוניינים לקנות בבקשה

שמע באמת המחיר לא סביר בכלל, ניתן להקים את אתר כזה חדש + לשלם למקדם אתרים מצויין
המחר שתגיע יהיה מקסימום מקסימום 3,000 - 4,000 וגם ניסחפתי, אז נכון שיקח קצת זמן אבל זה יהיה שווה, בכול מקרה אני לא בא לכדי להציק לך ולרדת עלייך אני פשוט אומר לך שהמחיר הוא לא ריאלי

NextWebs.Net 19-09-10 15:40

לא לא דיברנו על זה אנטי,אתה אמרת לי נלך לבית משפט אבל שחכת לתת לי קבלה על הפרסום אז אני לא יכול להוכיח כלום ותפסיק שנינו יודעים שאתה שקרן מעולה.

ואני שמח שהאתר שלך נופל הרי תמיד השקרנים והקובינטורים נופלים.

anti 19-09-10 16:36

מי שלא מעוניין לקנות שלא יקנה אין פה שום תרמית. חבל אתם סתם תקבלו באן בסוף עם החפירות שלכם.

AvivSeo 19-09-10 16:43

חשבתי שראיתי באחד התגובות אחי אם יש אני מצטער בהצלחה

DeanSEO 19-09-10 17:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי anti (פרסם 779858)

ציטוט:

נכתב במקור על ידי anti (פרסם 779946)
חבל אתם סתם תקבלו באן בסוף עם החפירות שלכם.

אתה לא חושב שאתה טיפה מרגיש פה מנהל?, היופי בפורום במדינה דמוקרטית זה שאפשר לכתוב באופן חופשי. אם אתה לא רוצה שיגיבו לך, אל תפרסם בפורום, תפרסם בלוח.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:20.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ