![]() |
אז יש לך אפשרות להגיב עכשיו על האשכול כי הוא נפתח
אגב ציין בפירוש כי אמרת שיש לך רישיון לטים ספיק וכי בעיות היו במשך מספר חודשים שיהיה בהצלחה בטיפול בלקוח ובמתן התשובות |
ליאור ליאור
מה יהיה הסוף איתך... "לפעמים החגיגה נגמרת נגמרים התרוצים..." (סאבלימנל - החגיגה נגמרת) |
יאיר - העוקץ הסדרתי .
חח |
ציטוט:
אמרתי שהוא לא בנאדם? שהוא לא טועה? לא אז סתום תפה אוקיי? מנסה להצדיק תעצמו או לצאת פה "גבר" מה הקשר רובוט? אמרתי רובוט 24 שעות? הלוואי וזה היה 24 שעות , אז אל תתערב בדברים שאתה לא יודע , כי אתה מציק לי אני יציק לך . כבר 9 ימים לא היה לי סרבר אז עדיף שתשתוק אוקיי? 24 שעות נו תראו ת"קול" וה"מצחיק" הזה. ובקשר לליאור סבבה , מבין מקווה שנסתדר ובכל זאת למרות הכל אמשיך . ופסדר ליאור אחי , אתה יודע אתה יכול להתקשר אליי ולהגיד לי יש לי בעיה במשפחה אני יבין סבבה , למה זה ה"תירוץ" הראשון שהבאתי לי פה . אז אני לא יודע אם זה תירוץ אבל סבבה הפעם אני יאכל את זה אבל פעם הבאה לפחות תתקשר לא יקרה כלום אם תבזבז 50 אגורות להגיד לי שנייה מה הבעיה , יום נעים לכולם , |
ציטוט:
בכל אופן , אני ארים אלייך טלפון בהקדם האפשרי להסדרת עניינך באופן מושלם . |
ציטוט:
שתוק . לפחות אני לא זה שפורץ שרתים ושבשבילו החגיגה עוד מעט תיגמר במשטרה . |
ציטוט:
בכל מקרה ליאור, גם אני חיפשתי אותך, אבל טוב שאתה מודיע. לכל בנאדם יש עוד דברים נוספים על הראש מלבד החברה. תרגיש טוב אתה ומשפחתך, שבת שלום! |
ציטוט:
יש לך הוחכה או שאתה סתם זורק באוויר? |
פונטה מה אתה מתערב
|
חחח יאיר וליאור (נשמע כמו אחים בעע :S) אולי הגיע הזמן להשלים?!
שניכם אחלה אנשים :D |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ