![]() |
ציטוט:
לא אז להבה פרסם דברים מועילים |
ציטוט:
צר לי אם אתה מוצא את הדברים שאני מביא חסרי טעם, אך זהו הטעם של פורום - כל אחד יציג את דעותיו ויועשר על ידי דעותיו של האחר. לידיעתך - עובד חייב לקבל שכר מינימום גם אם הוא איננו "בר השכלה", גם אם טרם קיבל "הכשרה מטעם החברה", גם אם איננו עובד במשרד. שכר המינימום לבני נוער : עד גיל 16 - 13.49 ש"ח לשעה. עד גיל 17 - 14.46 ש"ח לשעה. עד גיל 18 - 16 ש"ח לשעה. |
כמה אמורים לקבל ילדים בני 14(שבגיל הזה מתחילים לעבוד)?
|
ציטוט:
זה לכל הפחות, כלומר - מותר לשלם גם 15, 20 או 30 ש"ח לשעה. אסור לשלם פחות מ 13.50 ש"ח לשעת עבודה. |
ומה אתה רוצה להגיד בזה ?
הרי 90 אחוז מהחברות כאן בהוסטס לא מעסיקות עובדים בשכר מינימום אלא או בשכר מסויים שנקבע בין המעביד לעובד (בחוזה עבודה כמובן) או שלא משלמים בכלל . אני עצמי לא מוצא לנכון להעביד אדם בשכר מינימום כל עוד הוא לא מגיע למשרד ואני לא יודע איפה הוא נמצא כל היום . ולמרבית החברות , אין פה משרד , מלבד לחברות הגדולות . ממליץ אם תוכל לתת פה סעיף מחוקי מדינת ישראל \ רשויות המסים בישראל אודות ההודעה שלך . ורק אז אשתכנע . (צרף גם לינק לחוק ..) או שמא עכשיו אתה רוצה ללכת "לדווח" ושמס הכנסה יעשו לנו טלפונים ? כמו הד ארצי ? בחייך ... |
ציטוט:
וסה"כ אני אומר שמי שלוקח עובדים, שידע שעל-פי חוק הוא חייב לשלם להם שכר - לפחות שכר מינימום. למען הבהרה : לא "חוק הוסטס", אלא "חוקי מדינת ישראל" |
אוקי...
אז אני מעסיק עובד בצורה הבאה שהיא חוקית לגמרי לידיעתך הוא תומך בלקוחות שלי - הוא מקבל אחוזים מהחברה שיטת פעולה אמיתית והגיונית שקיימת במקומות רבים בארץ ובעולם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ