![]() |
ציטוט:
|
מכיוון שמשטרת ישראל הינה ארגון ממסדי השייך לממשלה, היא אינה יכולה להיות שונה משאר ממסדי הממשלה והיא חייבת לשבת על שרתי הממשלה ועל כתובות הממשלה - gov.il מלשון Government (ממשלה)
כמו שאולי שמתה לב גם police.co.il לא שייך לה.. הכתובת של המשטרה יושבת תחת ממסדי הממשלה police.gov.il ולכן אני לא חושב שארגון ממסדי שלא מצליח בקושי לשלם שכר לעובדיו ירכוש את הנכס.. |
InterServ, לגבי כל הנושא של הדומיינים, אתה צודק.
לגבי הקטע של התשלום, לא בדיוק, כל השוטרים מקבלים את המשכורת שלהם כמו שעון, יש גם מלא תקנים(מקומות עבודה עם קביעות) פנויים, ולא מנוצלים(זה כבר פוליטיקה של משרד האוצר). אבל, המשטרה לא יכולה לקנות כתובת מאדם פרטי, כי בביקורת זה נופל(עיתונאים יהפכו את זה לשוחד? דמי שתיקה?), מה שכן יכול לקרות, המשטרה עורכת מכרז לאתר אנטרנט חדש, החברה שזוכה בו תקנה את הדומיין מהבעלים. |
ציטוט:
זה כמו בית משפט. |
בקיצור אין מה לעשות איתו? נדפקתי לחלוטין?
|
ציטוט:
אבל תהיה יצירתי.אתה יכול להרים בלוג שקשור לאלימות של שוטרים כנגד אזרחים.זה נושא שתופס תאוצה לאחרונה.אני מאמין שיש גם עורכי דין שמתעסקים בנושא הזה שמפרסמים מודעות בגוגל ככה שתוכל להרוויח כמה גרושים מהאתר שלך.בנוסף אתה יכול לכתוב פוסטים על נהיגה תחת השפעת אלכוהול ושלילת רשיון. בקיצור דברים שקשורים למשטרה. |
אני חייל ככה שאין לי זמן לכלום.. הרעיונות שלך טובים אבל בעייתי בשבילי עכשיו..
|
תציע למכירה לרעיונות שעלו למעלה ^ ותקווה שהמכירה תשלם את הקנייה ...
|
ציטוט:
|
נסה למכור אותו בכל זאת.. יכול להיות שאדם פרטי יקנה בתקווה שהוא יצליח למכור..
במחשבה הראשונה הדומיין הזה נשמע ממש טוב אבל שחושבים עליו לעומק הוא על הפנים.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ