הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Domains - שמות מתחם (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   70 דומיינים בעברית co.il-מי מוכן לחוות דעה? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=87190)

En-Solutions 02-01-11 12:07

אני מניח שאתה מצפה למכור את הדומיינים ביותר מהמחיר שאתה קנית.. להגיד את האמת, אני בספק.
אולי לגבי 2 או 3 מהרשימה שלך יש סיכוי שתצליח למכור, אני מקווה שאני טועה ושיהיה לך בהצלחה :)

erancohen 02-01-11 12:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי En-Solutions (פרסם 791634)
אני מניח שאתה מצפה למכור את הדומיינים ביותר מהמחיר שאתה קנית.. להגיד את האמת, אני בספק.
אולי לגבי 2 או 3 מהרשימה שלך יש סיכוי שתצליח למכור, אני מקווה שאני טועה ושיהיה לך בהצלחה :)

אני שומע פה בפורום הרבה ספקנות והייתי שמח לדעת למה?
בעוד מספר חודשים, שמות הדומיין יהיו בעברית מלאה. הצרכן הישראלי משתמש ברובו במערכת הפעלה בעברית, מן הראוי ששמות הדומיין יהיו בעברית. מעבר לזה, גוגל כבר הכניסה לאלגוריתם שלה את השימוש בפוניקוד (הקידוד של שמות דומיין מאנגלית לשפות שונות) ככה שזה רק אמור לתרום אם מילת החיפוש כלולה בשם הדומומיין. אין ספק שזה יקח עוד שנתיים שלוש, אבל כשזה יקרה סביר להניח שהשפה המדוברת ברשת תהיה בעברית, זה יותר קליט, זה תואם ללוגו של רוב החברות ומתאר בדיוק רב את השירות שאנשים יחפשו. אם תקליק את המילה ביטוח, אין ספק ש ביטוח.חפ.יל (או משהו דומה) יהיה במקומות הראושנים.
אשמח לעוד דעות, בעיקר לפסימיות :)

sunrise 02-01-11 12:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי erancohen (פרסם 791633)
תודה רבה :)

יהלום

להשכרה
למכירה

יבואנים

לדעתי זהו שיפור בערך ה"סטוק" :)

אלו כבר יותר מעניינים.תנסה לתפוס גם את יהלומים אם לא תפוס.
בכל אופן.ישנם הרבה דומיינים בלי משמעות ברשימה שלך.הייתי ממליץ לך לפתוח בלוג לכל דומיין ולהתחיל לכתוב שם מאמרים.יכול לעזור לך במכירה.
בהצלחה.

almogas 02-01-11 13:31

רגע תעצור תשאיר לעוד אנשים,,
חחח הסבב רכישות האחרון שלך כבר הרבה הרבה יותר טוב עם סיכויי מכירה יותר גבוהים,

אני האמת קניתי רק שבבים בנסיון למכור , לא בא לי להתקע עם 90 דומיינים שאין לי מה לעשות בהם

אביחי 02-01-11 14:44

אני רוצה לציין שאין יתרון משמעותי בקידום אתרים לדומיינים בעברית.

קידום אתרים זה לא רק דומיין.

erancohen 02-01-11 19:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי almogas (פרסם 791639)
רגע תעצור תשאיר לעוד אנשים,,
חחח הסבב רכישות האחרון שלך כבר הרבה הרבה יותר טוב עם סיכויי מכירה יותר גבוהים,

אני האמת קניתי רק שבבים בנסיון למכור , לא בא לי להתקע עם 90 דומיינים שאין לי מה לעשות בהם

פרסמתי רשימה חדשה של 30 נוספים באשכול חדש.

MaorGetter 02-01-11 19:46

ציטוט:

בב
דד
הה
טט
יי
ככ
לל
ממ
ננ
סס
עע
צצ
רר
למה?

erancohen 02-01-11 19:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MaorGeTer (פרסם 791692)
למה?

תנסה לקנות בלעז AAA/BBB/CCC/DDD/EEE/FFF....

franko 02-01-11 20:32

אם כבר הלכת על אותיות היית יכול ללכת על צירוף של אותיות שאומר משהו כמו "חח" או משהו כזה
וצער לי לאכזב אותך אני לא רואה ב5 שנים הקרובות ערך כול שהוא לאחד מהדומיינים שלך .CO.IL כמה זה כבר רץ ?
ועדיין ערך הדומיינים .CO.IL לא מיישתווה לעשירית מ.COM , כמובן שאתר של עסק מסוים אולי יירצה ליקנות אחד אבל בסטוקים כאלה זה ניראה כאילו
נתנו לך קופן מתנה :קנה דומיין בחינם קבל את השני גם בחינם !
גם הקומבינה הזאת ממש לא נוחה להפןך את המקשים ..
בהצלחה בכול זאת !

erancohen 02-01-11 20:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי franko (פרסם 791702)
אם כבר הלכת על אותיות היית יכול ללכת על צירוף של אותיות שאומר משהו כמו "חח" או משהו כזה
וצער לי לאכזב אותך אני לא רואה ב5 שנים הקרובות ערך כול שהוא לאחד מהדומיינים שלך .CO.IL כמה זה כבר רץ ?
ועדיין ערך הדומיינים .CO.IL לא מיישתווה לעשירית מ.COM , כמובן שאתר של עסק מסוים אולי יירצה ליקנות אחד אבל בסטוקים כאלה זה ניראה כאילו
נתנו לך קופן מתנה :קנה דומיין בחינם קבל את השני גם בחינם !
גם הקומבינה הזאת ממש לא נוחה להפןך את המקשים ..
בהצלחה בכול זאת !

יש לי גם את חח, וגם את חחח.co.il (אתר בידור/בדיחות/מערכונים) וגם יכול ללכת לכיוון אחר לגמרי.
אם לא שמעת, ה"חצי-חצי" לא יהיה קיים עוד מספר חודשים כשהסיומות יהיו גם בעברית. אז נראה מה כבר נשאר לקנות.

בל מקרה תודה :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:03.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ